Windows 11 Pro Insider'dan stabil surume gecme

eleutherios75

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, yakin bir sure once Insider programina katilmistim yalniz cok fazla sorun yasadigimdan stabile geri donmek istiyorum. Fakat Insider programindan cikmama ragmen hala cikmadi bir turlu. Reset attim Windows'a yine Insider programinda kaldi. Update olarak da Insider surum geliyor hala.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle hayırlı akşamlar
Bu sürüme geçtiğinizden itibaren 10 gün gecti mi geçti ise temiz kurulum yapmanız gerekmektedir beta kanalda olsaydınız bir sorun olmayacaktır
Dev kanalda her hafta büyük sürümler çıkıyor.

Buradan ISO olarak indirin daha sonrasında Rufus yardımı ile USB belleğe yazdırın ardından temiz kurulum yapın.

Hiç yapasim yok kendiliginden düzelmeyecek mi illa oyle mi yapmam lazim?

@Prime777 hocam da anlar ancak Insider gelistirme kanalından geri dönüş yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer ki 10 günü gecmediyse bu yöntemi deneyin.

10 gun gectikden sonra ne olacak ki hocam beklerim duzelicek se

10 gun geçtikten sonra ne olacak ki hocam beklerim duzelecek SE.

Eski sürüme dönme dosyaları siliniyor.

Bu videoyu deneyin. Yoksa tek çare temiz kurulum ya da 23H2 sürümünü beklemeniz gerekmekte demiş olduğum sürüm 1 yıl sonra çıkması planlanıyor.

Eski sürüme dönme dosyaları siliniyor.

Bu videoyu deneyin. Yoksa tek çare temiz kurulum ya da 23H2 sürümünü beklemeniz gerekmekte demiş olduğum sürüm 1 yıl sonra çıkması planlanıyor.
oha be abi windows 10 a geceyim ordan 11 e geceyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…