Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 Home kurdum. Öncelikle Windows 11 Pro key satın alsam Home etkinleştirebilir miyim? OEM key ve lisans key arasındaki fark nedir? Nereden almamı önerirsiniz? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

Yeni aldığım bilgisayara Windows 11 Home kurdum. Öncelikle Windows 11 Pro key satın alsam Home etkinleştirebilir miyim? OEM key ve lisans key arasındaki fark nedir? Nereden almamı önerirsiniz? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.

![]()
Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Bunun OEM ve Retail hali var hangisini almalıyım?
Benim attığımla retail'in farkı ne oluyor? OEM alınmamalı mı?Retail alın aynı anda olmamak kaydı ile PC değişikliğinde lisansınızı yeni PC de kullanabilirsiniz.
Benim attığımla Retail'in farkı ne oluyor? OEM alınmamalı mı?

![]()
Windows 11 Pro Retail Key (Kurumsal) Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Win 11 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Windows 11 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.www.saglamlisans.com
Hocam teşekkür ederim 180TL'ye bunu alıyorum o zaman.
Ev kullanıcısıyım hocam siz retail deyine üstünde retail yazanı attım. Şu alttakini almam gerek değil mi?Bunu değil bir öncekini alın bu kurumsal lisans.
Gereksiz pahalı.
Siz ev kullanıcısı değil misiniz?

Ev kullanıcısıyım hocam siz Retail deyine üstünde Retail yazanı attım. Şu alttakini almam gerek değil mi?
![]()
Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Kusura bakmayın meşgul ediyorum sizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.