Çözüldü Windows 11 Pro kurulumu sonrası internet yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ilkerp

Hectopat
Yeni bilgisayara Windows 11 Pro kurulumu yaptık fakat internet bölümü karşıma geldiğinde ve internet kablosunu taktığımda görmedi. Anakartta Wi-Fi olmasına rağmen kablosuz şekilde de görmedi, Windows kurulduğunda masaüstünde sağ alttaki seçeneklerde de internet simgesi yok. Superbox'a takılı kablo fakat Windows kurulumu sırasında kabloyu kasaya taktım ve interneti görmeyince internetim yok diyerek geçtim o bölümü, şimdi internet gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Flash bellek vardı fakat içine bakmadım, CD yok. Kasada CD okuyucu yok zaten.

Z760 Tomahawk anakart bu arada.

Eki Görüntüle 2227541

Windows 11 yüklerken böyle oluyor, görünmüyor internet. Kablo takılı ve Superbox aktif şu an, ikisinde de problem yok önceden denenmiş ve aktif olarak çalışan şeyler.

Anakarttan çıkan flash belleğin içinde sürücüler var, hangisini yüklemem gerekiyor nasıl anlayabilirim?

Hepsini yükle.
Anakarttan driver CD'si çıkmadı mı?
Flash bellek vardı fakat içine bakmadım, CD yok. Kasada CD okuyucu yok zaten

Z760 Tomahawk anakart bu arada

1718907752462.png

Windows 11 yüklerken böyle oluyor, görünmüyor internet. Kablo takılı ve Superbox aktif şuan, ikisinde de problem yok önceden denenmiş ve aktif olarak çalışan şeyler

Anakarttan çıkan Flash belleğin içinde sürücüler var, hangisini yüklemem gerekiyor nasıl anlayabilirim?

Son düzenleme:
Flash bellek vardı fakat içine bakmadım, CD yok. Kasada CD okuyucu yok zaten.

Z760 Tomahawk anakart bu arada.

Eki Görüntüle 2227541

Windows 11 yüklerken böyle oluyor, görünmüyor internet. Kablo takılı ve Superbox aktif şu an, ikisinde de problem yok önceden denenmiş ve aktif olarak çalışan şeyler.

Anakarttan çıkan flash belleğin içinde sürücüler var, hangisini yüklemem gerekiyor nasıl anlayabilirim?

Hepsini yükle.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı