Windows 11 Pro lisansı alınır mı?

SağlamLisans üzerinden Geçenlerde Windows 11 Pro için OEM key almıştım. Bir sorun çıkmamıştı.

Güvenilir. Sadece biraz daha pahalı satıyor. Bu arada Retail öneririm, Microsoft hesabına bağlayıp başka bilgisayarlarda da aynı anda tek bilgisayarda olacak şekilde kullanabilirsin. OEM key anakarta işliyor.

Hocam bu arada demin üstte dediğiniz için teşekkürler benimki de retailmiş

Hocam peki Windows 11 Home kurulu bende şu anda ama Windows 10 Home key alsam saglamlisansdan girsek kabul ediyor mu Windows? Farkı verip Windows 11 mi almamız gerekli. Bir de hangisini almak sizce mantıklı OEM mi yoksa dijital lisans key mi? Aralarında ne gibi fark var acaba.

Ben Windows 10 Pro lisansı almıştım ve ileride Windows 11'e yükseltince keyi otomatik kabul etmişti. Bence sen garantiye almak için Windows 11 Home lisansı al.

OEM tek bilgisayar için geçerli, bilgisayarın anakartına yazılıyor ve anakartı değiştirmediğin sürece key aktif kalıyor. Format atsan da anakart değişmediği sürece geçerli.

Retail de sanırsam microsoft hesabına bağlı oluyor ve bilgisayarı değiştirsen bile hesabını girince otomatik aktif oluyor.

Windows 10 alıp 11 mi deneyeceksin 11 Pro keyi mi adın yoksa?

Yok ben hazır sistem almıştım onda 10 Pro vardı sonra güncelleme geldi şu an 11 Pro deneme sürümü var onun orijinalini aktiflestirecegim.

4-5 yıldır kullanıyorum gitmedi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…