Güvenilir. Sadece biraz daha pahalı satıyor. Bu arada Retail öneririm, Microsoft hesabına bağlayıp başka bilgisayarlarda da aynı anda tek bilgisayarda olacak şekilde kullanabilirsin. OEM key anakarta işliyor.
Ben PttAVM üzerinden bir satıcıdan almıştım ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
İnternette herkes saglamlisans'ı öneriyor:
![]()
Windows 11 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Ben Windows 10 Pro lisansı almıştım ve ileride Windows 11'e yükseltince keyi otomatik kabul etmişti. Bence sen garantiye almak için Windows 11 Home lisansı al.Hocam peki Windows 11 Home kurulu bende şu anda ama Windows 10 Home key alsam saglamlisansdan girsek kabul ediyor mu Windows? Farkı verip Windows 11 mi almamız gerekli. Bir de hangisini almak sizce mantıklı OEM mi yoksa dijital lisans key mi? Aralarında ne gibi fark var acaba.
Hocam bu arada demin üstte dediğiniz için teşekkürler benimki de retailmiş![]()
yok dostum daha almadım.Hocam aldın mı keyi ben de düşünüyorum da.
Yok dostum daha almadım.
Ben aldım şimdi 11 Pro pazar eve gececegim. Sonra etkinlestirecegim.
Windows 10 alıp 11 mi deneyeceksin 11 Pro keyi mi adın yoksa?
4-5 yıldır kullanıyorum gitmedi halaUcuz olduğu için korkuyorum yani bir süre sonra gidebilir diye burada da demin bir konuya denk geldim konuyu açıyorken, ucuza arkadaş Windows 11 lisansı almış bir süre sonra gitmiş. Meğerse sızıntı keylermiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.