Windows 11 Pro lisansı nereden alınır?

Sorucu987

Picopat
Windows 11 Pro Retail lisansı almak istiyorum.

Vatan da 12 bin TL yazıyor Trendyol'da 55TL. Satıcı yorumlarında bir sorun yok, herkes uygulamış mutlu ama mesela 1 ay sonra Microsoft'tan ban yer miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_4861.png
    IMG_4861.png
    235,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 Pro Retail lisansı almak istiyorum.

Vatan da 12 bin TL yazıyor Trendyol'da 55TL. Satıcı yorumlarında bir sorun yok, herkes uygulamış mutlu ama mesela 1 ay sonra Microsoft'tan ban yer miyim?

Hocam, bul bir MAK key ara Microsoft etkinleştir.
Sonra bul bir oem/retail fark etmez ister bloke key olsun.
Gir PC'ye key OEM SE OEM etkinleşir, Retail ise Retail olur.
Bunu da yeni keşfettik(5 PC de denedik sorunsuz)
15 yıldır ofis+Windows free key kullanıyoruz.
Ya da F. D. Arsivden ulasabilirsen bana veririm.
Hiçbir şey bilmiyorsan HWID'ya da mas yap, yaptıktan sonra içine sinmez ise tekrar temiz format at oto etkinleşir.
Zamanında cracli Windows'ları bile orijinal yaptı Microsoft, onun için sıkıntı olmaz.
Evde bireysel PC de sıkıntı yok.

Ucuz key alacaksan Pro ise MAK olmamasına dikkat et.

Hocam, bul bir MAK key ara Microsoft etkinleştir.
Sonra bul bir oem/retail fark etmez ister bloke key olsun.
Gir PC'ye key OEM SE OEM etkinleşir, Retail ise Retail olur.
Bunu da yeni keşfettik(5 PC de denedik sorunsuz)
15 yıldır ofis+Windows free key kullanıyoruz.
Ya da F. D. Arsivden ulasabilirsen bana veririm.
Hiçbir şey bilmiyorsan HWID'ya da mas yap, yaptıktan sonra içine sinmez ise tekrar temiz format at oto etkinleşir.
Zamanında cracli Windows'ları bile orijinal yaptı Microsoft, onun için sıkıntı olmaz.
Evde bireysel PC de sıkıntı yok.

Ucuz key alacaksan Pro ise MAK olmamasına dikkat et.

Yani anlamaya çalıştım ama bu konuda pek bilgim olmadığı için tam olarak anlayamadım kusuruma bakma nasıl ofis + Windows ücretsiz kullanıyorsunuz.

Jetlisans / SağlamLisans gibi sitelerden uygun fiyata alabilirsin.

Onlar güvenli oluyor mu peki.

Yani anlamaya çalıştım ama bu konuda pek bilgim olmadığı için tam olarak anlayamadım kusuruma bakma nasıl ofis + Windows ücretsiz kullanıyorsunuz.

15+yıldır boyle kullanıyorum.
Buluyorsun bir free key, arıyorsun Microsoft etkinleştirmeyi etkinleştiriyorsun.
Bu kadar.
Forumlarda key verdiğim bu zamana kadar belki de 1000 kişi olmustur herhalde😁

15+yıldır boyle kullanıyorum.
Buluyorsun bir free key, arıyorsun Microsoft etkinleştirmeyi etkinleştiriyorsun.
Bu kadar.
Forumlarda key verdiğim bu zamana kadar belki de 1000 kişi olmustur herhalde😁

Hocam OEM key varsa bana da verme imkanınız var mı acaba? Yeni sistem aldım Windows kuracağım yarın maksat format sonrasıda gitmesin diye OEM istiyorum veya yönlendireceğiniz bir yer var mı?

Bir de Adobe ve Office uygulamaları içinde bir yol var mı acaba?

Hocam OEM key varsa bana da verme imkanınız var mı acaba? Yeni sistem aldım Windows kuracağım yarın maksat format sonrasıda gitmesin diye OEM istiyorum veya yönlendireceğiniz bir yer var mı?

Bir de Adobe ve Office uygulamaları içinde bir yol var mı acaba?

Buradan maalesef, anında ban 😁
Fd arsivden olabilir.

Hocam Trendyol'da OEM key satan birisi vardı güvenilir duruyor yorumları oradan alabilirsiniz.

OEM key = bu ürünü satın aldığınızda size 1 kod verilir bu kodu Windows bilgisayarınızdan ayarlara girip etkinleştirme yazan yere yazınca Windows lisanslı olur ve OEM key güzel yanı 1 kere yapınca anakartta yapışıyor lisans format attıktan sonra otomatik etkinleşiyor Windows ancak Retail key her formatta tek tek girmeniz gerekiyor keyi ve key patlayabilir o yüzden OEM alın.

Trendyol link

Bir de 5 TL'ye satıyor bir arkadaş bunu da deneyebilirsiniz Link

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı