Windows 11 Pro lisansı nereden alınır?

Olur hocam ben uzun yıllardır oradan satın alıyorum. Trendyol'da 10 TL'ye 55 TL'ye falan var SağlamLisans sitesinde 280 lira vatan da 12 bin TL bu farklar nedir yani bu kadar seçenek arasında neden 10 TL 55 TL yerine mesela 280 vereyim bilmediğimden soruyorum.

Olur hocam ben uzun yıllardır oradan satın alıyorum.

Hocam Trendyol'da OEM key satan birisi vardı güvenilir duruyor yorumları oradan alabilirsiniz.

Trendyol link

Bir de 5 TL'ye satıyor bir arkadaş bunu da deneyebilirsiniz Link

:) 5TL'ye alsak 5 dk sonra Microsoft'tan ban gelir herhalde.

Üyeler kısmından bulabilirsin, nick aynı.

Hocam OEM key varsa bana da verme imkanınız var mı acaba? Yeni sistem aldım Windows kuracağım yarın maksat format sonrasıda gitmesin diye OEM istiyorum veya yönlendireceğiniz bir yer var mı?

Bir de Adobe ve Office uygulamaları içinde bir yol var mı acaba?

Evet ya Office için de varsa bana da bilgi verir misin?

:) 5TL'ye alsak 5 dk sonra Microsoft'tan ban gelir herhalde.

Evet ya Office için de varsa bana da bilgi verir misin?

Hocam arkadaş sürümden kazanıyor 1000 küsur yorum var 20 kişiden 1'i yorum yapsa 20.000 kişi ürün başı 5 TL 100.000 TL kazanmış tahmini ancak key çalışsa dahi (duyduğuma göre) Microsoft bazı şeyleri kara liste tarzı bir şeye alıyor oradaki keyleri kullanırsanız sıkıntı çıkartıyormuş.

Önerim attığım 60 TL'lik keyi alın geçin.

Hocam arkadaş sürümden kazanıyor 1000 küsur yorum var 20 kişiden 1'i yorum yapsa 20.000 kişi ürün başı 5 TL 100.000 TL kazanmış tahmini ancak key çalışsa dahi (duyduğuma göre) Microsoft bazı şeyleri kara liste tarzı bir şeye alıyor oradaki keyleri kullanırsanız sıkıntı çıkartıyormuş.

Önerim attığım 60 TL'lik keyi alın geçin.

Evet olabilir ben direk garantiye almak için gidip SağlamLisans'dan 280 TL'ye alsam bir daha sorun çıkar mı eğer daha garantiyse onu alayım bitsin.

Evet olabilir ben direk garantiye almak için gidip SağlamLisans'dan 280 TL'ye alsam bir daha sorun çıkar mı eğer daha garantiyse onu alayım bitsin.

Bence çok pahalı Windows 11 Pro lisansı için bir bakayım şimdi bulursam güzel güvenilir size atayım.

Edit: Trendyol'da 24 TL'ye satılan OEM key buldum yorumların çoğu olumlu ancak 2 3 tane kötü yorum var bence bunu bir deneyin 24 TL zaten gitsede bir şey olmaz.

Trendyol link

Not: Windows 10 Pro lisans anahtarları 11 de geçiyormuş bıraktığım konudan bakabilirsiniz.

Window 10 Pro keyi Windows 11'de geçerli mi?

Arkadaşların dediğine göre Windows 10 Pro lisans 11 prodada geçiyormuş isterseniz alıp deneyebilirsiniz.

85 TL w11

Son düzenleme:
Bence çok pahalı Windows 11 Pro lisansı için bir bakayım şimdi bulursam güzel güvenilir size atayım.

Edit: Trendyol'da 24 TL'ye satılan OEM key buldum yorumların çoğu olumlu ancak 2 3 tane kötü yorum var bence bunu bir deneyin 24 TL zaten gitsede bir şey olmaz.

Trendyol link

Not: Windows 10 Pro lisans anahtarları 11 de geçiyormuş bıraktığım konudan bakabilirsiniz.

Window 10 Pro keyi Windows 11'de geçerli mi?

Arkadaşların dediğine göre Windows 10 Pro lisans 11 prodada geçiyormuş isterseniz alıp deneyebilirsiniz.

85 TL w11

Anladım teşekkürler peki sizce atıyorum 5 TL 60 TL falan düşük fiyat denesek de bir şey olmaz ya herhangi bir güvenlik riski falan var mıdır bilgilere erişme gibisinden falan bilmediğimden soruyorum sadece key sonuçta ama.

Anladım teşekkürler peki sizce atıyorum 5 TL 60 TL falan düşük fiyat denesek de bir şey olmaz ya herhangi bir güvenlik riski falan var mıdır bilgilere erişme gibisinden falan bilmediğimden soruyorum sadece key sonuçta ama.

Satıcı sizin bilginize erişilemez size kod verecek siz Windows etkinleştirme menüsüne gireceksiniz sadece bazı keyler (duyduğuma göre) kara listede kullanınca sıkıntı çıkarabiliyormuş ancak bence 60 TL'lik keyi alıp deneyin bir sürü kişi alıp yorum atmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı