Windows 11 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Windows 11 Pro OEM Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro OEM ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro OEM Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.
Sağlamlisans ve Jetlisans, her ikisi de güvenilirdir. OEM lisans tercihi de isabetlidir. Kolay kolay patlamaz. Sürümlerin uyuştuğuna emin ol. Örneğin, Win 11 Home kuracaksan bu lisans olmaz. Win 11 Pro kuracaksan sorun yok.
Sağlamlisans ve Jetlisans, her ikisi de güvenilirdir. OEM lisans tercihi de isabetlidir. Kolay kolay patlamaz. Sürümlerin uyuştuğuna emin ol. Örneğin, Win 11 Home kuracaksan bu lisans olmaz. Win 11 Pro kuracaksan sorun yok.
Hocam ben şu anda windows 11 pro kurdum fakat sağ altta enterprise yazıyor neden böyle yazıyor bilgin var mıdır? Birde windows 11 pro oem key alayım diyorum sağlamlisanstan fakat diyelim windows 11de sıkıntı yaşadım windows 10 kursam sorun olur mu?
Hocam ben şu anda Windows 11 Pro kurdum fakat sağ altta Enterprise yazıyor neden böyle yazıyor bilgin var mıdır? Bir de Windows 11 Pro OEM key alayım diyorum SağlamLisans'tan fakat diyelim Windows 11'de sıkıntı yaşadım Windows 10 kursam sorun olur mu?
Summary for Windows 11, version 23H2 (22631.4169) amd64, Turkish, Windows Home, Windows Pro on UUP dump. UUP dump lets you download Unified Update Platform files, like Windows Insider updates, directly from Windows Update.