Windows 11 Pro OEM key nereden satın alınır?

Soux

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir laptop aldık ve içine Windows 11'i kuracağım, lisanslı şekilde kurmak istiyorum. Ürün anahtarını nereden satın alabilirim?

saglamlisans.com'dan buldum, güvenilir midir?

Yeni bir laptop aldık ve içine Windows 11'i kuracağım, lisanslı şekilde kurmak istiyorum. Ürün anahtarını nereden satın alabilirim?

saglamlisan.com'dan buldum, güvenilir midir?
Sağlamlisans ve Jetlisans, her ikisi de güvenilirdir. OEM lisans tercihi de isabetlidir. Kolay kolay patlamaz. Sürümlerin uyuştuğuna emin ol. Örneğin, Win 11 Home kuracaksan bu lisans olmaz. Win 11 Pro kuracaksan sorun yok.

Sağlamlisans iyidir. Çokça alışveriş yaptım, hiç sıkıntı yaşamadım. Keyler de mailden çabukça iletiliyor.

Sağlamlisans ve Jetlisans, her ikisi de güvenilirdir. OEM lisans tercihi de isabetlidir. Kolay kolay patlamaz. Sürümlerin uyuştuğuna emin ol. Örneğin, Win 11 Home kuracaksan bu lisans olmaz. Win 11 Pro kuracaksan sorun yok.
Sağlamlisans iyidir. Çokça alışveriş yaptım, hiç sıkıntı yaşamadım. Keyler de mailden çabukça iletiliyor.
Evet pro kuracağım hocam. Öyleyse satın alıyorum attığım linkten, teşekkürler

Hocam ben şu anda windows 11 pro kurdum fakat sağ altta enterprise yazıyor neden böyle yazıyor bilgin var mıdır? Birde windows 11 pro oem key alayım diyorum sağlamlisanstan fakat diyelim windows 11de sıkıntı yaşadım windows 10 kursam sorun olur mu?

Hocam ben şu anda Windows 11 Pro kurdum fakat sağ altta Enterprise yazıyor neden böyle yazıyor bilgin var mıdır? Bir de Windows 11 Pro OEM key alayım diyorum SağlamLisans'tan fakat diyelim Windows 11'de sıkıntı yaşadım Windows 10 kursam sorun olur mu?

Baslat, calıstır
winver yap at bakalım.

Baslat, calıstır
winver yap at bakalım.
1726077392732.png

Hocam kurarken Pro kurduğuma eminim zaten Enterprise seçeneği yoktu Home Pro falan vardı

Buyur:
Eylül güncelli Build no 4169
Netfwork 3.5 istersen tik at
ESD indirmek istersen tik at100/30 boyut düsürür

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı