Sorucu987 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 104 1 Nisan 2025 #1 Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce?
Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce?
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.609 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Sorucu987 dedi: Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce? Genişletmek için tıkla... Bence OEM almalısın, OEM keyler anakarta işlediği için formattan sonra tekrardan Windows'u etkinleştirmeye gerek kalmıyor.
Sorucu987 dedi: Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce? Genişletmek için tıkla... Bence OEM almalısın, OEM keyler anakarta işlediği için formattan sonra tekrardan Windows'u etkinleştirmeye gerek kalmıyor.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.819 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Sorucu987 dedi: Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce? Genişletmek için tıkla... Retail 1 kerelik kullanıma sunar. OEM ise anakarta gömülü olacağı için aynı işletim sistemini kurarsan o keyi kullanabilirsin diye biliyorum ben.
Sorucu987 dedi: Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce? Genişletmek için tıkla... Retail 1 kerelik kullanıma sunar. OEM ise anakarta gömülü olacağı için aynı işletim sistemini kurarsan o keyi kullanabilirsin diye biliyorum ben.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.609 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Retail 1 kerelik kullanıma sunar. OEM ise anakarta gömülü olacağı için aynı işletim sistemini kurarsan o keyi kullanabilirsin diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin.
GeForce GTX 1060 dedi: Retail 1 kerelik kullanıma sunar. OEM ise anakarta gömülü olacağı için aynı işletim sistemini kurarsan o keyi kullanabilirsin diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.819 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 miçobaba dedi: Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. miçobaba dedi: Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama benim dediğim şu Retail keyler sadece 1 PC'de olabiliyor. Onu demek istedim.
miçobaba dedi: Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. miçobaba dedi: Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama benim dediğim şu Retail keyler sadece 1 PC'de olabiliyor. Onu demek istedim.
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.609 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #7 Sorucu987 dedi: Ne yapayım ben şimdi. Genişletmek için tıkla... OEM bence daha mantıklı ama üstteki yazdıklarıma bakıp sen karar vermelisin.
Sorucu987 dedi: Ne yapayım ben şimdi. Genişletmek için tıkla... OEM bence daha mantıklı ama üstteki yazdıklarıma bakıp sen karar vermelisin.
samtiger Megapat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #8 miçobaba dedi: Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir soru da ben sorayım. W11 OEM key alırsam Windows 12'ye yükselttiğim zaman key geçerli oluyor değil mi? Yani Oem key hiçbir şekilde silinmiyor değil mi cihazdan?
miçobaba dedi: Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bir soru da ben sorayım. W11 OEM key alırsam Windows 12'ye yükselttiğim zaman key geçerli oluyor değil mi? Yani Oem key hiçbir şekilde silinmiyor değil mi cihazdan?
miçobaba Hectopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.609 Makaleler 3 Çözümler 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #9 samtiger dedi: Bir soru da ben sorayım. W11 OEM key alırsam Windows 12'ye yükselttiğim zaman key geçerli oluyor değil mi? Yani OEM key hiçbir şekilde silinmiyor değil mi cihazdan? Genişletmek için tıkla... Evet hocam key geçerli oluyor. Ben Windows 10 kullandıktan sonra Windows 11'e geçtim (Windows Update kısmından) ama temiz kurulum yapınca ne oluyor onu bilmiyorum.
samtiger dedi: Bir soru da ben sorayım. W11 OEM key alırsam Windows 12'ye yükselttiğim zaman key geçerli oluyor değil mi? Yani OEM key hiçbir şekilde silinmiyor değil mi cihazdan? Genişletmek için tıkla... Evet hocam key geçerli oluyor. Ben Windows 10 kullandıktan sonra Windows 11'e geçtim (Windows Update kısmından) ama temiz kurulum yapınca ne oluyor onu bilmiyorum.
Sorucu987 Picopat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 104 1 Nisan 2025 #10 miçobaba dedi: OEM bence daha mantıklı ama üstteki yazdıklarıma bakıp sen karar vermelisin. Genişletmek için tıkla... OEM alıyorum peki SağlamLisans mı Trendyol mu?
miçobaba dedi: OEM bence daha mantıklı ama üstteki yazdıklarıma bakıp sen karar vermelisin. Genişletmek için tıkla... OEM alıyorum peki SağlamLisans mı Trendyol mu?