Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce?
Retail 1 kerelik kullanıma sunar. OEM ise anakarta gömülü olacağı için aynı işletim sistemini kurarsan o keyi kullanabilirsin diye biliyorum ben.Windows 11 Pro lisans almak istiyorum. Retail mi aliyim OEM mi ve nereden alayım? SağlamLisans'tan düşünüyorum. Biri 280 diğeri 380 TL, sizce?
Retail 1 kerelik kullanıma sunar. OEM ise anakarta gömülü olacağı için aynı işletim sistemini kurarsan o keyi kullanabilirsin diye biliyorum ben.
Bilmiyordum.Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin.
Ama benim dediğim şu Retail keyler sadece 1 PC'de olabiliyor. Onu demek istedim.Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin.
Ne yapayım ben şimdi.
Hocam 1 kerelik değil aslında, formattan sonra tekrar keyi girip kullanabilirsin.
Bir soru da ben sorayım. W11 OEM key alırsam Windows 12'ye yükselttiğim zaman key geçerli oluyor değil mi?
Yani OEM key hiçbir şekilde silinmiyor değil mi cihazdan?
OEM bence daha mantıklı ama üstteki yazdıklarıma bakıp sen karar vermelisin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.