Windows 11 Pro vs Home

Forumda araştırdığımda birkaç ek özellik farklarının olduğunu gördüm. Lakin kafama takılan bir şey var: Performans.
Bilgisayarda genel olarak oyun oynayacağım için oyun performansı benim için her şeyden önemli.

Windows 11 Pro ve Windows 11 Home sürümlerinin oyun performansları farklı mı? Farklıysa hangisi daha performanslı ve ortalama kaç fps fark eder?

Eki Görüntüle 2231290
"Pro versiyon daha yüksek performans verir." diyenlere bakmayın hocam, oyun için Windows 11 Home daha stabil ve daha hızlıdır. Pro versiyonun özelliklerini kullanmayacak iseniz, gerek yok.

Forumda araştırdığımda birkaç ek özellik farklarının olduğunu gördüm. Lakin kafama takılan bir şey var: Performans.
Bilgisayarda genel olarak oyun oynayacağım için oyun performansı benim için her şeyden önemli.

Windows 11 Pro ve Windows 11 Home sürümlerinin oyun performansları farklı mı? Farklıysa hangisi daha performanslı ve ortalama kaç FPS fark eder?

Eki Görüntüle 2231290

Home oyun Pro iş içindir ama ikisini de kullanabilirsin.

Şimdi sen "ben ev kullanıcısıyım, film izleyeceğim, oyun oynayacağım, internette gezineceğim, diyorsan Pro'ya gerek yok. Ama sen "ben sanal makine açacağım, şirketimde kullanacağım, profesyonel işler yapacağım." falan diyorsan Pro olur.

Tamam o zaman teşekkür ederim. Pro kurarım muhtemelen. Key konusuna ne diyorsunuz Trendyol'da buldum bir tane bu gibi keyler alınır mı?

10/11 aynı keydir
Ucuz olanı al, geç
Sadece oem/retail olmasına dikkat et
Performans vs fark olmaz Pro gpedit ve BitLocker gibi farklar vs…

Şimdi sen "ben ev kullanıcısıyım, film izleyeceğim, oyun oynayacağım, internette gezineceğim, diyorsan Pro'ya gerek yok. Ama sen "ben sanal makine açacağım, şirketimde kullanacağım, profesyonel işler yapacağım." falan diyorsan Pro olur.
Bunu anladım farkını da daha önceki konulardan gördüm. Tek soru şuanda oyun performansı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı