Windows 11 Pro vs Windows 11 LTSC

Sakın bilgisayarını çöp etme çok iyi sistemin var.Windows 11 Pro yükle.eski değil sistemin istediğin gibi oyna.linux bende kullandım bilgisayarimin ekran kartı Rami dustu
LTSC oyun için en iyi işletim sistemidir. Pro önermekten vazgeçin artık boş uygulamalarla performans düşürüyor. 5-10 FPS bile olsa performans kaybını kimse istemez.

@ertoo07 Ekran kartının VRAM'i işletim sistemi değiştirmeyle düşecek bir şey değildir. Eğer imzanızdaki sistemde bunu yaşadıysanız sizin zaten ekran kartınız bile yok. İşlemcinin içindeki onboard grafik işlemciye ayrılan RAM düşmüştür, ki yanlış hatırlamıyorsam Intel işlemcilerde bu otomatik olarak sistem tarafından ayarlanıyor ve Linux ile alakası yok.

Merhaba, bilgisayara format atacağım ve LTSC diye bir sürüm olduğunu öğrendim, daha hafif diyorlar fakat hiçbir bilgim yok. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Geçilebilir mi?

Sistem:
GTX 1660 Super GPU
16 GB RAM
R5 5500 CPU

Gerek yok 200 MB RAM az kullanacak diye. Win Pro 11 4 GB RAM cihaza kur 2.5GB kullanır. Windows 11 RAM ne kadarsa o kadar kullanan otomatik ayarlayan bir işletim sistemi. Az RAM kullanımı cihazı verimli yapmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı