Windows 11 Pro'da RTX 5060 ile mavi ekran hatası almak

İşletim sistemi
Windows 11

Janaya15

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle herkese iyi Sosyaller. Sorunum yaklaşık yarım saat önce başladı bir anda USB cihazlara güç gitmedi daha sonra sök tak yaptım düzelmedi yeniden başlatınca düzeldi ama yeniden başlattıktan sonra mavi ekran hatası almaya başladım. Minidump dosyalarını ve sistem bilgilerini aşağıya yazıyorum.

Minidump Dosyaları:

Sistem özellikleri:
Intel Core i7-14650HX
NVIDIA RTX 5060.
32 GB RAM.
2 TB M.2 SSD.
Windows 11 Pro.
(Laptop)

Anladım. Bir daha mavi ekran alırsanız dosyaları paylaşın, bakalım.

Sorunla ilgili bir şey fark ettim hep YouTube'dan video izlerken oluyor. Mavi ekran vermeden önce en net kulaklıktan anlaşılıyor sanki bağlantısı kopup tekrar bağlanmış gibi sesi ve ışıkları sönüp geri yanıyor 3-4 kere olduktan sonra mavi ekran veriyordu. İsterseniz son zamanlarda aldığım minidump dosyalarını paylaşabilirim.

İsterseniz son zamanlarda aldığım minidump dosyalarını paylaşabilirim.
Evet olabilir.

Kulaklık tarafında da bir sıkıntı olabilir belki. Sistemi bir süre kulaklıksız kullanmayı dener misiniz? Kulaklık veya ses sürücülerinde de bir sorun olabilir.

Evet olabilir.

Kulaklık tarafında da bir sıkıntı olabilir belki. Sistemi bir süre kulaklıksız kullanmayı dener misiniz? Kulaklık veya ses sürücülerinde de bir sorun olabilir.

Yarın ilk iş denerim. Aklıma bir şey takıldı virüs ya da anti virüs kaynaklı olabilir mi?
Bir de alakası var mıdır bilmiyorum ama bilgisayarı kapatmadan önce masaüstünde ekranın ortasına ne dosya taşıyabiliyordum ne de tıklayabiliyordum köşelerde sıkıntı yoktu ama ortasına herhangi bir şey yapılmıyordu sanki bir uygulama varmış gibiydi fakat görev yöneticisinde her şey normaldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı