Windows 11 Pro'da THX Ses Sistemi kaldırılmalı mı?

Can Kayataş

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçenlerde Razer Kraken aldım. İçinde THX ses sistemi var ama ben Razer'ın ses sistemini hiç beğenmedim ve iade edeceğim ama bilgisayarımda ses aygtılarına baktığımda THX ses sistemi vardı ve üzerine tıkladığımda hoparlör olarak gözüküyor. Bunun sebebi bilgisayarın THX ses sistemini otomatik olarak kendine mi yüklemesi? Yapılması gereken bir şey var mı, zararlı bir şey mi? Yoksa orada kalsa sıkıntı olur mu? Mesajlarınızı bekliyorum ne yapılması hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik driver yüklemiş bu güzel bir şey. Silersen yine yüklenir engellersen hoparlörden ses gelmez. Sonuç olarak gerekli zararsız, faydalı ve güzel bir şey. Silmene gerek yok.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında bende 2 tane hoparlör var ama silmeye gerek yok zararsız bir şey diyorsunuz değil mi ?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Aslında bende 2 tane hoparlör var ama silmeye gerek yok zararsız bir şey diyorsunuz değil mi ?
2 tane hoparlör varken silsemde ses gelir anlamında söyledim ama zararsıza kalsın bencede ama yine fikrinizi duymak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…