Windows 11 RAM taktıktan sonra mavi ekran

umutcan175

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
Merhaba laptopuma 8 GB RAM eklemesi yaptım ve sonrasında mavi ekran hataları vermeye başladı PC format attım düzelmiş idi ama 1 2 gün sonra tekrarladı RAM'lar farklı markaymış ama 2666MHz ikisi de firma kullandıgı RAM'ı yanlış belirtmiş. Bu yüzden farklı oldu RAM'lar. Oyun oynarken veya YouTube'da gezinirken aniden mavi ekran geliyor ve PC yeni de başlıyor. (RAM'ların ikisi de CL19)

Merhaba laptopuma 8 GB RAM eklemesi yaptım ve sonrasında mavi ekran hataları vermeye başladı PC format attım düzelmiş idi ama 1 2 gün sonra tekrarladı RAM'lar farklı markaymış ama 2666MHz ikisi de firma kullandıgı RAM'ı yanlış belirtmiş. Bu yüzden farklı oldu RAM'lar. Oyun oynarken veya YouTube'da gezinirken aniden mavi ekran geliyor ve PC yeni de başlıyor. (RAM'ların ikisi de CL19)

Bu programla ramlerin fotosunu atarmısın?

Bu programla RAM'lerin fotosunu atar mısın?
bu şekilde hocam minidump dosyası minidump.rar

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    162,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 2.png
    2.png
    171,3 KB · Görüntüleme: 42
  • 3.png
    3.png
    194,3 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Hocam birde görev yöneticisinden ram bölümün kaç mhz çalıştığın fotografını atarmısınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı