Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 431 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar driverı indiriyorum mikrofon ve kulaklığımı kullanamıyorum. Driver yok, yardım edin. Zhyreox dedi: Arkadaşlar driverı indiriyorum mikrofon ve kulaklığımı kullanamıyorum. Driver yok, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Sorun BIOS'tan dolayı imiş. Son düzenleme: 5 Mayıs 2024
Arkadaşlar driverı indiriyorum mikrofon ve kulaklığımı kullanamıyorum. Driver yok, yardım edin. Zhyreox dedi: Arkadaşlar driverı indiriyorum mikrofon ve kulaklığımı kullanamıyorum. Driver yok, yardım edin. Genişletmek için tıkla... Sorun BIOS'tan dolayı imiş.
Çözüm Zhyreox 27 Mayıs 2024 Efe_Berk dedi: Nasıl çözdün sorunu? Genişletmek için tıkla... Kral bayağı bir geç döndüm kusuruma bakma eski BIOS'a döndüm düzeldi en yeni BIOS'ta bir bug oluşmuş ondan.
Efe_Berk dedi: Nasıl çözdün sorunu? Genişletmek için tıkla... Kral bayağı bir geç döndüm kusuruma bakma eski BIOS'a döndüm düzeldi en yeni BIOS'ta bir bug oluşmuş ondan.
Efe_Berk Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 108 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2024 #2 Zhyreox dedi: Arkadaşlar driverı indiriyorum mikrofon ve kulaklığımı kullanamıyorum. Driver yok, yardım edin. Eki Görüntüle 2185574Eki Görüntüle 2185575 Sorun BIOS'tan dolayı imiş. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün sorunu? Artı 0 Eksi
Zhyreox dedi: Arkadaşlar driverı indiriyorum mikrofon ve kulaklığımı kullanamıyorum. Driver yok, yardım edin. Eki Görüntüle 2185574Eki Görüntüle 2185575 Sorun BIOS'tan dolayı imiş. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün sorunu?
KS KS Zhyreox Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 431 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 Efe_Berk dedi: Nasıl çözdün sorunu? Genişletmek için tıkla... Kral bayağı bir geç döndüm kusuruma bakma eski BIOS'a döndüm düzeldi en yeni BIOS'ta bir bug oluşmuş ondan. Artı 0 Eksi Çözüm
Efe_Berk dedi: Nasıl çözdün sorunu? Genişletmek için tıkla... Kral bayağı bir geç döndüm kusuruma bakma eski BIOS'a döndüm düzeldi en yeni BIOS'ta bir bug oluşmuş ondan.