Windows 11 ReFS İle Kurulmuyor

Emre Eraltın

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 ReFS ISO'sunu indirdim ve gerekli şekilde diskimi formatladım. Ancak kurulum sıradında bana kuramayacağını söyledi. ReFS olarak yaptığımız format işlemi GPT değil MBR olarak formatladı. Verdiği uyarı EFI sistemlerde MBR'ye Windows yüklenemeyeceğiydi.

73E42F86-B19C-4245-9FB9-DC6C2432263C.jpeg

844B410B-5241-4BE9-A1F0-22CC59624F85.jpeg

C061F9F7-FBE0-4A3B-97F6-48C5478ABFF6.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskleri formatlamayı deneyin. Disklerin MBR türünde olduğunu söylüyor hata mesajı.

Ve ilk fotoğrafta seçilen disk FAT32. REFS yapın bir sistem kurup şimdilik. Veya direkt diski formatlayın.

Diskleri formatlamayı deneyin. Disklerin MBR türünde olduğunu söylüyor hata mesajı.

Ve ilk fotoğrafta seçilen disk FAT32. REFS yapın bir sistem kurup şimdilik. Veya direkt diski formatlayın.
100mb lik bölümü fat32 geri kalanı ReFS ile formatladım. Ancak hiçbir şekilde windows kurulamıyor. İlk foto 100mb lik kısmın verdiği uyarı 2.foto geri kalan kısmın verdiği uyarı. Bende tekrar ntfs olarak formatladım windowsu tekrar normal kuruyorum. Ancak neden ReFS olarak kurulmadığını anlamadım?

100mb lik bölümü fat32 geri kalanı ReFS ile formatladım. Ancak hiçbir şekilde windows kurulamıyor. İlk foto 100mb lik kısmın verdiği uyarı 2.foto geri kalan kısmın verdiği uyarı. Bende tekrar ntfs olarak formatladım windowsu tekrar normal kuruyorum. Ancak neden ReFS olarak kurulmadığını anlamadım?
Hocam ben de anlamadım ama siz ikisini birden ilk ReFS olarak formatlayın olmazsa REFS+ 100 MB NTFS olarak deneyin. He şimdi hatırladım CMD üzerinden yapmanız gerekli formatı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben de anlamadım ama siz ikisini birden ilk ReFS olarak formatlayın olmazsa REFS+ 100 MB NTFS olarak deneyin. He şimdi hatırladım CMD üzerinden yapmanız gerekli formatı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten cmd üzerinden yaptım. Videoya göre yaptım. İngiliz birinin videosunuda izledim oda aynı yapıyo ama bende olmadı yükleyemezsin diyor bende tekrar düz Windows 11 kuruyorum tekrardan

Zaten CMD üzerinden yaptım. Videoya göre yaptım. İngiliz birinin videosunuda izledim oda aynı yapıyor ama bende olmadı yükleyemezsin diyor bende tekrar düz Windows 11 kuruyorum tekrardan.
Hocam farklı bir unlocked ISO kullanın.

@Emre Eraltın ben de anlamadım hocam ReFS olacakken NTFS oldu NTFS olacakken ReFS oldu galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı