Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 9 Kasım 2022 #1 Bunlardan hangilerini seçmeliyim arkadaşlar? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
rev1 Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 472 Çözümler 9 9 Kasım 2022 #2 Cihazın destekliyorsa Windows 11'i hiçbirini seçme. Desteklemiyorsa tikli olanlar kalsın.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 9 Kasım 2022 #3 rev1 dedi: Cihazın destekliyorsa Windows 11'i hiçbirini seçme. Desteklemiyorsa tikli olanlar kalsın. Genişletmek için tıkla... Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı baya bir. Sorun olur mu?
rev1 dedi: Cihazın destekliyorsa Windows 11'i hiçbirini seçme. Desteklemiyorsa tikli olanlar kalsın. Genişletmek için tıkla... Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı baya bir. Sorun olur mu?
Kedi60 Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 455 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #4 Attacksaw dedi: Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Attacksaw dedi: Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
rev1 Picopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 472 Çözümler 9 9 Kasım 2022 #5 Attacksaw dedi: Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz muhtemel.
Attacksaw dedi: Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz muhtemel.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2022 #6 Attacksaw dedi: Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İlk tiki işaretlemeden yazdırabilirsin o zaman.
Attacksaw dedi: Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... İlk tiki işaretlemeden yazdırabilirsin o zaman.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 10 Kasım 2022 #7 Prime777 dedi: İlk tiki işaretlemeden yazdırabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam paket olduk Windows kuramadım iki saatir diskleri görmüyor pc bootta.
Prime777 dedi: İlk tiki işaretlemeden yazdırabilirsin o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam paket olduk Windows kuramadım iki saatir diskleri görmüyor pc bootta.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 10 Kasım 2022 #8 Kurulum aşamasından sonra mı diskleri görmüyor? Diskleri biçimlendirmediyseniz kurulumu iptal edip BİOS'tan boot sırasından diski ilk sıraya almayı deneyin.
Kurulum aşamasından sonra mı diskleri görmüyor? Diskleri biçimlendirmediyseniz kurulumu iptal edip BİOS'tan boot sırasından diski ilk sıraya almayı deneyin.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 13 Çözümler 16 10 Kasım 2022 #9 Uton dedi: Kurulum aşamasından sonra mı diskleri görmüyor? Diskleri biçimlendirmediyseniz kurulumu iptal edip BİOS'tan boot sırasından diski ilk sıraya almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bios da gözükmüyor hocam infermation da var ama boot menü bomboş hiç bir disk gözükmüyor. Windows kurarken gözüküyor ama boot edemiyorum.
Uton dedi: Kurulum aşamasından sonra mı diskleri görmüyor? Diskleri biçimlendirmediyseniz kurulumu iptal edip BİOS'tan boot sırasından diski ilk sıraya almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bios da gözükmüyor hocam infermation da var ama boot menü bomboş hiç bir disk gözükmüyor. Windows kurarken gözüküyor ama boot edemiyorum.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Kasım 2022 #10 Attacksaw dedi: Hocam paket olduk Windows kuramadım iki saattir diskleri görmüyor PC bootta. Genişletmek için tıkla... Attacksaw dedi: BIOS'da gözükmüyor hocam infermation var ama boot menü bomboş hiçbir disk gözükmüyor. Windows kurarken gözüküyor ama boot edemiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlamayı denediniz mi? İsterseniz PC'yi kapatıp açmayı deneyin.
Attacksaw dedi: Hocam paket olduk Windows kuramadım iki saattir diskleri görmüyor PC bootta. Genişletmek için tıkla... Attacksaw dedi: BIOS'da gözükmüyor hocam infermation var ama boot menü bomboş hiçbir disk gözükmüyor. Windows kurarken gözüküyor ama boot edemiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS'u sıfırlamayı denediniz mi? İsterseniz PC'yi kapatıp açmayı deneyin.