- Makaleler
- 13
Bunlardan hangilerini seçmeliyim arkadaşlar?
Son düzenleyen: Moderatör:
Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı baya bir. Sorun olur mu?Cihazın destekliyorsa Windows 11'i hiçbirini seçme. Desteklemiyorsa tikli olanlar kalsın.
Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu?
Destekliyor Windows 11'i ben seçili yazdırdım ya konu onaylanmadı bayağı bir. Sorun olur mu?
Hocam paket olduk Windows kuramadım iki saatir diskleri görmüyor pc bootta.İlk tiki işaretlemeden yazdırabilirsin o zaman.
Bios da gözükmüyor hocam infermation da var ama boot menü bomboş hiç bir disk gözükmüyor. Windows kurarken gözüküyor ama boot edemiyorum.Kurulum aşamasından sonra mı diskleri görmüyor? Diskleri biçimlendirmediyseniz kurulumu iptal edip BİOS'tan boot sırasından diski ilk sıraya almayı deneyin.
Hocam paket olduk Windows kuramadım iki saattir diskleri görmüyor PC bootta.
BIOS'da gözükmüyor hocam infermation var ama boot menü bomboş hiçbir disk gözükmüyor. Windows kurarken gözüküyor ama boot edemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.