Şu anlık AMD Ryzen 1000 serisi, Windows 11 desteklemiyor.
![]()
Windows processor requirements Windows 11 supported AMD processors
This specification details the AMD processors that can be used with Windows 11 customer systems that include Windows products, including custom images.docs.microsoft.com
Bazı değişiklikler ile kurulabiliyor veya saf haliyle kurulabilir. Ben resmî olarak desteklenen işlemci listesini attım. LGA775 sokete de kuranlar var yaniO listenin bir önemi yok isteyenler kurabiliyor dediğim gibi.
O listenin bir önemi yok isteyenler kurabiliyor dediğim gibi.
Nasıl kurabiliriz. Windows Insider yerine geldiğimde Windows 11 için desteklenmiyor ve alt tarafında Windows 10 için katıl yazıyor. Kusura bakmayın uğraştırıyorum biraz.Bazı değişiklikler ile kurulabiliyor veya saf haliyle kurulabilir. Ben resmî olarak desteklenen işlemci listesini attım. LGA775 sokete de kuranlar var yani.
Nasıl kurabiliriz. Windows Insider yerine geldiğimde Windows 11 için desteklenmiyor ve alt tarafında Windows 10 için katıl yazıyor. Kusura bakmayın uğraştırıyorum biraz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.