Windows 11 saat kaçta resmi olarak yayınlanacak?

eraser alper

Decapat
Katılım
20 Ağustos 2021
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bildiğiniz üzere 5 Ekim'e çok yaklaştık. Peki 5 Ekim de Windows 11 saat kaçta resmi bir güncelleme yayınlayacak? Net bir bilgi verirseniz sevinirim.
 
Her ülkeye farklı saatte yayınlanır. Zaten ilk başta herkese açılmayacak. Güncelleme gelmeyenler için bir yol sunarlar, Windows 10'da da aynısı olmuştu. En kötü ISO ile güncelleme yapılabilecek.
 
Şu anda satılan Windows 10 bilgisayarların büyük çoğunluğu Windows 11 işletim sistemine yükseltilebilecektir. Bilgisayarın Windows 11 işletim sistemine yükseltilebilmesi için minimum donanım gereksinimlerini karşılaması ve bazı özellikler için belirli donanımlara sahip olması gerekir. Kademeli olarak kullanıma sunulacak olan yükseltme planının, henüz kesin olmamakla birlikte 2021 yılının son aylarında başlayacağı ve 2022 yılında da devam edeceği öngörülmektedir. Zamanlama, cihaza göre değişiklik gösterir.
Sanırım bu açıklama herkes için yeterli bir cevap.

Alıntı bağlantı Microsoft resmi sitesidir. BKNZ ; Yeni Windows 11 İşletim Sistemine Yükseltin | Microsoft aşağıda "Şu anda bilgisayar satın alırsam daha sonra Windows 11 yükleyebilir miyim?" başlığında
 
Bilgisayarım otomatik olarak win 11 indirip kurmuş :D. Geçmek istemeyenler insider açmasın. Kurtarma kısmından win 10 geri dönebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı