Sonucu yazmayı unutmayın.Tamam deniyorum, teşekkürler.
Sonucu yazmayı unutmayın.Tamam deniyorum, teşekkürler.
Diğer sorumada cevap verebilir misin?Sonucu yazmayı unutmayın.
RAM'lerin yerini değişip Mhz'yi artırınca ekrana görüntü gelmedi, zor çözdüm sorunuHayır bir sıkıntı olmaz. Sanallaştırmayı açıyorsun. Bunun bir zararı yok yanlış bir şey yapmazsan. Bir de nasıl bir olay yaşadın?
Yok hocam bu öyle bir şey değil. Siz resimlerden başka bir şey yapmazsanız sorun çıkmaz.RAM'lerin yerini değişip Mhz'yi artırınca ekrana görüntü gelmedi, zor çözdüm sorunuO yüzden bilgisayarın BIOS ayarlari ile oynamaya korkuyorum
![]()
Tamam hocam sağolun, deniyorum şimdi. 1-2 dk'ye görüşürüzYok hocam bu öyle bir şey değil. Siz resimlerden başka bir şey yapmazsanız sorun çıkmaz.
Çözüm olarak raporlar mısın?Tamam hocam sağolun, deniyorum şimdi. 1-2 dk'ye görüşürüz
Herhangi bir sıkıntı olmadı . Fakat burada ne yapacağım?
Eki Görüntüle 1071858
Enter Setup mı diyeyim?
Tamam hoca çözdüm çok sağolun![]()
Sanal makinelerde klasikleşen bir hata mesajı, BİOS bölümünden halledilebilir. Merak etmeyin sorun çıkmaz.Tamam deniyorum, teşekkürler
Bu arda bilgisayara bir şey olmaz değil mi? her ne kadar konuya hakim olsam da yaşadığım son olaydan sonra fobim oldu.
Arkadaş çoktan halletti zaten?Sanal makinelerde klasikleşen bir hata mesajı, BİOS bölümünden halledilebilir. Merak etmeyin sorun çıkmaz.
Arkadaş çoktan halletti za
Ya kusura bakmayın, sayfayı yenilemeyi unuttum ben de sonradan farkettimArkadaş çoktan halletti zaten?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.