Karyabla
Yoctopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık 4-5 aydır dizüstü bilgisayarımda evimdeki Wi-Fi adresini bulamıyorum ve sürekli Wi-Fi seçeneğini kapatıp açarak bulabiliyorum ve bağlandığımda 10 saniyede bir kopma yaşıyorum. (2 farklı evdeki 2 farklı modem Wi-Fi'da denedim, sorun farksız) çözümü idareten mobil verimi paylaşarak bilgisayarımı kullanmakta buldum ama zamanla mobil verimde de aynı kopma sorununu yaşamaya başladım.
Gerek evimdeki Wi-Fi ağına gerekse telefonumun mobil verisine başka cihazlardan bağlandığımda sorun yaşamıyoruz. Aynı şekilde bilgisayarımı Ethernet kablosu ile de kullanabiliyorum ancak Wi-Fi'da bir sorun olduğu aşikar. İnternetten çok sayıda video izleyip uyguladım ama hiçbir şey düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Bilgisayarım: Acer Nitro 5 AN515-58
Telefonum: iPhone 11 (kişisel erişim noktası)
Windows 11: Uygun fiyatlı key satın alınarak aktifleştirildi.
Gerek evimdeki Wi-Fi ağına gerekse telefonumun mobil verisine başka cihazlardan bağlandığımda sorun yaşamıyoruz. Aynı şekilde bilgisayarımı Ethernet kablosu ile de kullanabiliyorum ancak Wi-Fi'da bir sorun olduğu aşikar. İnternetten çok sayıda video izleyip uyguladım ama hiçbir şey düzelmedi. Sorun ne olabilir?
Bilgisayarım: Acer Nitro 5 AN515-58
Telefonum: iPhone 11 (kişisel erişim noktası)
Windows 11: Uygun fiyatlı key satın alınarak aktifleştirildi.