Mr. Falcon
Hectopat
Gereken tüm ayarları yaptım ama hala aynı hatayı alıyorum. Atladığım bir yer mi var?
Son düzenleyen: Moderatör:
CSM ile alakalıdır belki, kapatmayı denediniz mi?
Güvenli mi hocam neden paranteze ihtiyaç duydunuzWindows Update Blocker v1.7 buradan bu programı indirin çalıştırın (şifre: Sordum [kesinlikle bana ait değildir sordum.net'e aittir] ) sorun düzelecektir.
CSM ile ilgili bir şey denemedim hocam nasıl yapayım?
3. parti bir şey yapmadan önce benim dediğimi yapmanız daha iyi olacaktır. TPM olmadan Windows 11 yüklemek için bir yöntem sanırım arkadaşın attığı.Güvenli mi hocam neden paranteze ihtiyaç duydunuz![]()
3. parti bir şey yapmadan önce benim dediğimi yapmanız daha iyi olacaktır. TPM olmadan Windows 11 yüklemek için bir yöntem sanırım arkadaşın attığı.
3. parti bir şey yapmadan önce benim dediğimi yapmanız daha iyi olacaktır. TPM olmadan Windows 11 yüklemek için bir yöntem sanırım arkadaşın attığı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.