Windows 11 ses göstergesi ortada değil

Atakan Kılıç

Picopat
Katılım
20 Mayıs 2023
Mesajlar
43
RAM
16
Laptopumda Windows 11 var. Vatan'dan aldım. Temizlik yapılması için ve "Bellekte yer yok." uyarısı aldığım için teknik servise gönderdim. İçine işletim sisteminin yeniden kurulduğunu söylediler. Kullanmaya başladığımda ise ortada olan ses göstergesinin Windows 8'deki gibi sol üste taşındığını gördüm. Nedense beni çok rahatsız etti bu. Nasıl düzeltebilirim?

1705246750343.png


1705247174585.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'in eski sürümünü, yani 21h2'yi yüklemişler. Windows 11'in en son sürümünü resmi siteden indirip flash belleğe yazıp kurun. O zaman daha Windows 8 arayüzlü ses göstergesi olmayacak.
 
23H2 Güncellemesini aldığında düzelir. Arada güncellemeleri kontrol et gelmiştir sanada yükseltme güncelleştirmeleri.

2 sürüm eski bir cihaz için büyük güncellemeleri yapmak bayağı yavaşlatabilir sistemi onun yerine format atması daha iyi olacaktır.
 
Güncellemelerin hepsini yaptım. Ona rağmen 21H2 sürümü var.

Hocam en temizi Microsoft'un sitesinden 23H2 sürümünü indirip Flash belleğe yazmanız ve temiz kurulum yapmanız olacaktır.
 
Sonuna kadar katılıyorum. Temiz kurulum candır her zaman ama bazısı format atmaya erinir gözünde büyür basit yolunu söyledim bende. :)

Evet bazıları eriniyor bende format atmayı seven birisiyim yani atacağım zaman üşenmeden atarım çünkü dosya kaybım olmuyor hepsi D klasörü içinde bulunur ve Format sonrası programları sürücüleri vs. kurarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı