Windows 11 sıfırlama yaparken hesap açtıktan sonra takılı kaldı

acemiadam

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarıma Windows 11 yüklemesi yaptım ama dosyalarım duruyordu. Ben de ayarlar içinden sıfırlama yaptım. Bana Microsoft hesabı sordu, yeni bir hesap açtım ama daha fazla ilerlemiyor, takılı kaldı. Bilgisayarı resetlesem bozulur mu, ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz?
17079151333303165835485851685888.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayarıma Windows 11 yüklemesi yaptım ama dosyalarım duruyordu. Ben de ayarlar içinden sıfırlama yaptım. Bana Microsoft hesabı sordu, yeni bir hesap açtım ama daha fazla ilerlemiyor, takılı kaldı. Bilgisayarı resetlesem bozulur mu, ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2116055
Ne kadar zamandır böyle? Resetlesen büyük ihtimal birşey olmaz tekrar kurulum sayfası gelir. Ama tam emin değilim.

Merhaba, bilgisayarıma Windows 11 yüklemesi yaptım ama dosyalarım duruyordu. Ben de ayarlar içinden sıfırlama yaptım. Bana Microsoft hesabı sordu, yeni bir hesap açtım ama daha fazla ilerlemiyor, takılı kaldı. Bilgisayarı resetlesem bozulur mu, ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 2116055
Resetlersen yeniden boot ekranına gelecektir doğal olarak. Hiç denemedim ancak denemekten zarar gelmez. En fazla dosyalarınız gider.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı