hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Ilk oncelikle ışletim sistemim Windows 11, bilgisayarı açtığımda şifre girme ekranı sorunsuz şekilde geliyor ve şifremi girdiğimde ise siyah ekran veriyor. Ekranda ise imleç var sadece çözüm var mı bununla alakalı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
Ilk oncelikle ışletim sistemim Windows 11, bilgisayarı açtığımda şifre girme ekranı sorunsuz şekilde geliyor ve şifremi girdiğimde ise siyah ekran veriyor. Ekranda ise imleç var sadece çözüm var mı bununla alakalı?
KS KS hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #11 Bu şekilde. Artı 0 Eksi
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #12 hilmiyildzx dedi: Bu şekilde.Eki Görüntüle 2102189 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi açılmıyor, sanırım Windows dosyalarında sorun var CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth Bunları yaptıktan sonra en bu komutu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın windows dosyalarını ve disk hatalarını tarayacak: chkdsk /r /f Artı 0 Eksi
hilmiyildzx dedi: Bu şekilde.Eki Görüntüle 2102189 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi açılmıyor, sanırım Windows dosyalarında sorun var CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth Bunları yaptıktan sonra en bu komutu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın windows dosyalarını ve disk hatalarını tarayacak: chkdsk /r /f
KS KS hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #13 neXusTS dedi: Görev yöneticisi açılmıyor, sanırım Windows dosyalarında sorun var CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth Bunları yaptıktan sonra en bu komutu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın windows dosyalarını ve disk hatalarını tarayacak: chkdsk /r /f Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: Görev yöneticisi açılmıyor, sanırım Windows dosyalarında sorun var CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth Bunları yaptıktan sonra en bu komutu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın windows dosyalarını ve disk hatalarını tarayacak: chkdsk /r /f Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak calistiramiyorum normal çalıştırsam. Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Görev yöneticisi açılmıyor, sanırım Windows dosyalarında sorun var CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth Bunları yaptıktan sonra en bu komutu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın windows dosyalarını ve disk hatalarını tarayacak: chkdsk /r /f Genişletmek için tıkla... neXusTS dedi: Görev yöneticisi açılmıyor, sanırım Windows dosyalarında sorun var CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve bu komutları girin. SFC /scannow DISM.exe /online /cleanup-image /scanhealth DISM /online /cleanup-image /checkhealth DISM.exe /online /cleanup-image /restorehealth Bunları yaptıktan sonra en bu komutu girin ve bilgisayarı yeniden başlatın windows dosyalarını ve disk hatalarını tarayacak: chkdsk /r /f Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak calistiramiyorum normal çalıştırsam.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #14 neXusTS dedi: Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın güvenli moda girmesi gerekiyor o şekilde açılıyor mu bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam o F8 kısayolunu Windows 8'den sonra kaldırdılar. Windows 10 ve Windows 11 için o kısayol yok maalesef ki. Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Bilgisayar açılırken F8 tuşuna basın güvenli moda girmesi gerekiyor o şekilde açılıyor mu bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam o F8 kısayolunu Windows 8'den sonra kaldırdılar. Windows 10 ve Windows 11 için o kısayol yok maalesef ki.
KS KS hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #15 hilmiyildzx dedi: Yönetici olarak calistiramiyorum normal çalıştırsam. Genişletmek için tıkla... Atmış oldugum ekran görüntüsünde dediği gibi aynı şekilde yazı belirdi. Artı 0 Eksi
hilmiyildzx dedi: Yönetici olarak calistiramiyorum normal çalıştırsam. Genişletmek için tıkla... Atmış oldugum ekran görüntüsünde dediği gibi aynı şekilde yazı belirdi.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #16 hilmiyildzx dedi: Atmış oldugum ekran görüntüsünde dediği gibi aynı şekilde yazı belirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bence en iyisi format atın. alpermcr69 dedi: Hocam o F8 kısayolunu Windows 8'den sonra kaldırdılar. Windows 10 ve Windows 11 için o kısayol yok maalesef ki. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam teşekkürler bilgi için. Artı 0 Eksi
hilmiyildzx dedi: Atmış oldugum ekran görüntüsünde dediği gibi aynı şekilde yazı belirdi. Genişletmek için tıkla... Hocam bence en iyisi format atın. alpermcr69 dedi: Hocam o F8 kısayolunu Windows 8'den sonra kaldırdılar. Windows 10 ve Windows 11 için o kısayol yok maalesef ki. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam teşekkürler bilgi için.
KS KS hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #17 neXusTS dedi: Hocam bence en iyisi format atın. Doğrudur hocam teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Format atsam duzelirmi ve şuanda ışletim sistemim windows 11 kullanıyorum 10'a gecmelimiyim işlemcim r5 3600 konudan bağımsız ama. Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Hocam bence en iyisi format atın. Doğrudur hocam teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... Format atsam duzelirmi ve şuanda ışletim sistemim windows 11 kullanıyorum 10'a gecmelimiyim işlemcim r5 3600 konudan bağımsız ama.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #18 neXusTS dedi: Hocam bence en iyisi format atın. Doğrudur hocam teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... F8'e bastığında gelen kısayol yerine aşırı saçma bir sistem getirdiler 2-3 defa sistemi zorla kapatınca o menü geliyor artık. Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Hocam bence en iyisi format atın. Doğrudur hocam teşekkürler bilgi için. Genişletmek için tıkla... F8'e bastığında gelen kısayol yerine aşırı saçma bir sistem getirdiler 2-3 defa sistemi zorla kapatınca o menü geliyor artık.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #19 hilmiyildzx dedi: Format atsam duzelir mi ve şu anda ışletim sistemim Windows 11 kullanıyorum 10'a gecmeli miyim işlemcim R5 3600 konudan bağımsız ama. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz iyiyse Windows 10 kurmanıza gerek yok Windows 11 kurabilirsiniz. Format atarsanız düzelecektir. Artı 0 Eksi
hilmiyildzx dedi: Format atsam duzelir mi ve şu anda ışletim sistemim Windows 11 kullanıyorum 10'a gecmeli miyim işlemcim R5 3600 konudan bağımsız ama. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz iyiyse Windows 10 kurmanıza gerek yok Windows 11 kurabilirsiniz. Format atarsanız düzelecektir.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #20 hilmiyildzx dedi: Format atsam duzelir mi ve şu anda ışletim sistemim Windows 11 kullanıyorum 10'a gecmeli miyim işlemcim R5 3600 konudan bağımsız ama. Genişletmek için tıkla... Hocam her zaman güncel işletim sistemi daha uygun olur. Windows 11 devam edin bence (bazı istisani durumlar hariç kronik mavi ekran durumları vs) Artı 0 Eksi
hilmiyildzx dedi: Format atsam duzelir mi ve şu anda ışletim sistemim Windows 11 kullanıyorum 10'a gecmeli miyim işlemcim R5 3600 konudan bağımsız ama. Genişletmek için tıkla... Hocam her zaman güncel işletim sistemi daha uygun olur. Windows 11 devam edin bence (bazı istisani durumlar hariç kronik mavi ekran durumları vs)