Ilk oncelikle ışletim sistemim Windows 11, bilgisayarı açtığımda şifre girme ekranı sorunsuz şekilde geliyor ve şifremi girdiğimde ise siyah ekran veriyor. Ekranda ise imleç var sadece çözüm var mı bununla alakalı?
Hocam en temiz ve garanti yolu format çünkü virüs sistem dosyalarına kadar ulaşmışsa diğer yollarla çözsen de antivirüsleri bloke edecek ve tekrarlayacaktır.
Hocam en temiz ve garanti yolu format çünkü virüs sistem dosyalarına kadar ulaşmışsa diğer yollarla çözsen de antivirüsleri bloke edecek ve tekrarlayacaktır.
Bide hocam siyah ekran vermeden önceki gece windows 11 için güncelleme gelmişti bende güncelledim 5 6 saat boyunca felan sorunsuz şekilde oyunlar oynadım ancak sabah açtığımda ise şifremi girdiğimde siyah ekran Verdi acaba siyah ekran bundan dolayı olmuş olabilirmi.
Bir de hocam siyah ekran vermeden önceki gece Windows 11 için güncelleme gelmişti bende güncelledim 5 6 saat boyunca falan sorunsuz şekilde oyunlar oynadım ancak sabah açtığımda ise şifremi girdiğimde siyah ekran verdi acaba siyah ekran bundan dolayı olmuş olabilir mi?