hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #1 Ilk oncelikle ışletim sistemim Windows 11, bilgisayarı açtığımda şifre girme ekranı sorunsuz şekilde geliyor ve şifremi girdiğimde ise siyah ekran veriyor. Ekranda ise imleç var sadece çözüm var mı bununla alakalı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2024
Ilk oncelikle ışletim sistemim Windows 11, bilgisayarı açtığımda şifre girme ekranı sorunsuz şekilde geliyor ve şifremi girdiğimde ise siyah ekran veriyor. Ekranda ise imleç var sadece çözüm var mı bununla alakalı?
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #41 hilmiyildzx dedi: Peki neden olabilir benim kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi oyunu kaldırmakla virüs kalkmaz. Çok yüksek ihtimalle ondan olmuştur. Artı 0 Eksi
hilmiyildzx dedi: Peki neden olabilir benim kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi oyunu kaldırmakla virüs kalkmaz. Çok yüksek ihtimalle ondan olmuştur.
KS KS hilmiyildzx Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #42 alpermcr69 dedi: Hocam dediğim gibi oyunu kaldırmakla virüs kalkmaz. Çok yüksek ihtimalle ondan olmuştur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam iyi günler dilerim. hilmiyildzx dedi: Peki hocam iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Bu arada windows 10a geçicem insallah sorun çıkmaz. Artı 0 Eksi
alpermcr69 dedi: Hocam dediğim gibi oyunu kaldırmakla virüs kalkmaz. Çok yüksek ihtimalle ondan olmuştur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam iyi günler dilerim. hilmiyildzx dedi: Peki hocam iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... Bu arada windows 10a geçicem insallah sorun çıkmaz.
alpermcr69 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 928 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #43 hilmiyildzx dedi: Peki hocam iyi günler dilerim. Bu arada Windows 10'a geçeceğim inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da Windows 11'de sıkıntısız kullanabilirsiniz sizin tercihinize kalmış bir durum bu. Artı 0 Eksi
hilmiyildzx dedi: Peki hocam iyi günler dilerim. Bu arada Windows 10'a geçeceğim inşallah sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Windows 10'da Windows 11'de sıkıntısız kullanabilirsiniz sizin tercihinize kalmış bir durum bu.