Windows 11 sistem çok fazla donmaya başladı

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayar artık cok fazla donmaya kasmaya yavaşlamaya başladı ama sadece PC arayüzünde oluyor. Oyunlarda kasma yok ama donma var. Mesela Fortnite hafif hafif sürekli donuyor. Sesler hep kesik geliyor. Back 4 Blood ilk başta donuyor. Sonradan geçiyor. Eskiden hiç böyle bir şey olmazdı. Hadi virüs bulaştı diyeceğim. Daha yeni Windows 11 IoT Enterprise LTSC kurup üstüne kurduktan sonra tekrar formatladım. PC yeni açtım yine donmalar vardı. Windows 10 atlas OS kllanırken de böyleydi. Şimdi de böyle. Ama ondan önce Windows 11 atlas OS kurdum. Hiçbir kasma donma yaşamadım. Oyun performansı gayet iyiydi. İşletim sisteminden dolayı mı. Yoksa artık SSD işlemci vb. de mi sorun var anlamadım.

aynı sorunu yaşıyorum 1-2 haftadır acer nitro 16 var bende de kafayı yicem, çözüm bulabildin mi? sorun kesinlikle windows ile alakalı bu arada çünkü dediğin gibi oyun falan oynuyorsam o sırada oyun donmuyor windows donuyor tamamıyla. ssd vb ile ilgili bir sorun olsa windows donduğunda oyunun da iyice bozulması gerekirdi diye düşünüyorum.

Aynı sorunu yaşıyorum 1-2 haftadır Acer Nitro 16 var bende de kafayı yiyeceğim, çözüm bulabildin mi? Sorun kesinlikle Windows ile alakalı bu arada çünkü dediğin gibi oyun falan oynuyorsam o sırada oyun donmuyor Windows donuyor tamamıyla. SSD vb ile ilgili bir sorun olsa Windows donduğunda oyunun da iyice bozulması gerekirdi diye düşünüyorum.

Windows 10 revi OS kullanıyorum şu anda. Hiçbir donma kasma yok gayet iyi. Oneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı