Windows 11 sistem format sonrasında açılışta donuyor ve takılıyor

Princee

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yeni format attım (sadece 1 gün önce), temiz bir Windows 11 kurulumu yaptım. Ancak açılışta ciddi bir sorun yaşıyorum. Bilgisayar açıldıktan sonra ilk 5-10 dakika boyunca sistem çok fazla donuyor, kasıyor ve hiçbir işlem düzgün çalışmıyor. Bu sürede Görev Yöneticisi'ni bile zor açıyorum. 5-10 dakika geçtikten sonra her şey normale dönüyor gibi oluyor. Format öncesinde de benzer bir sorun vardı, bu yüzden format atmaya karar verdim ama sorunun hala devam etmesi kafamı karıştırdı. Güncellemeler, sürücüler vs. hepsi yüklü durumda.

Ek olarak, uygulamalar da çok geç açılıyor. Herhangi bir programı başlatmak neredeyse imkânsız. Uygulamalar uzun süre tepkisiz kalıyor, hatta bazıları hiç açılmıyor gibi oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverları kurduunz mu? Öncelikle BIOS'u son sürüme güncelleyin. Sistemin anakart üreticisi sitesinden bürün driverları kurun, ekran kartı driverini kurun. Bunları yaptıktan sonra tekrar test edin.

Driverları kurduunz mu? Öncelikle BIOS'u son sürüme güncelleyin. Sistemin anakart üreticisi sitesinden bürün driverları kurun, ekran kartı driverini kurun. Bunları yaptıktan sonra tekrar test edin.
teşekkürler

Hepsi Güncel ve Sorun devam ediyor

Son düzenleme:
Sistem özellikleri nedir? Anakart işlemci ram ekran kartı ssd ve psu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı