Maalesef olmadı :/ Acaba windows 10 mu kursam?Bilgisayarınızı yeniden başlatın umarım sorunu çözer.
Maalesef olmadı :/ Acaba windows 10 mu kursam?
Gerçi orada da aynı sorunları mı yaşayacağım?Bilgisayarınızı yeniden başlatın umarım sorunu çözer.
Lisans orijinal mi? Orijinal olmadığından dolayı olabilir. Korsanlarda bu olayları çok yaşıyoruz çünkü.Maalesef olmadı :/ Acaba windows 10 mu kursam?
Format atarken direkt geçti yani ürün anahtarı falan sormadı orjinal diye biliyorumLisans orijinal mi? Orijinal olmadığından dolayı olabilir. Korsanlarda bu olayları çok yaşıyoruz çünkü.
Bunlarda işe yaramazsa bilgisayarınızı servise götürürsünüz fiziksel olarak müdahale edemediğimiz için bir çok şeyi yapamıyoruz.Çok alakasız bir yöntem CMD yi yönetici olarak açın netsh winsock reset yazıp bilgisayarı tekrar yeniden başlatın. O da olmazsa Aygıt Yöneticisinden ağ bağdaştırıcılardan wifi kartınızı devre dışı bırakıp yeniden başlatın. Veya sürücülerini elle güncelleştirin.
Wifi kartı hangisi hocam burada 8 tane WAN diye şeyler varÇok alakasız bir yöntem CMD yi yönetici olarak açın netsh winsock reset yazıp bilgisayarı tekrar yeniden başlatın. O da olmazsa Aygıt Yöneticisinden ağ bağdaştırıcılardan wifi kartınızı devre dışı bırakıp yeniden başlatın. Veya sürücülerini elle güncelleştirin.
Bunlarda işe yaramazsa bilgisayarınızı servise götürürsünüz fiziksel olarak müdahale edemediğimiz için bir çok şeyi yapamıyoruz.
Sürücüleri içindeki exe dosyası ile kurdunuz değil mi?Merhaba, laptopuma format attıktan sonra sürücüleri nasıl kuracağım bilmiyorum. Huawei'in kendi sitesinde 7 tane driver vardı, onları başka bir laptoptan indirip kendi laptopuma aldım. Ama Wi-Fi, parlaklık, touchpad vs. hala gelmedi. Aygıt yöneticisinde bu kadar ünlem var. Yardım eder misiniz?
Böyle gözüküyorEkran görüntüsü atabilir misiniz?
Evet bir tane exe bir tane yazı dosyası var zatenSürücüleri içindeki exe dosyası ile kurdunuz değil mi?
Evet bir tane exe bir tane yazı dosyası var zatenSürücüleri içindeki exe dosyası ile kurdunuz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.