Windows 11 sisteme format sonrasında sürücüler nasıl kurulur?

Çok alakasız bir yöntem CMD yi yönetici olarak açın netsh winsock reset yazıp bilgisayarı tekrar yeniden başlatın. O da olmazsa Aygıt Yöneticisinden ağ bağdaştırıcılardan wifi kartınızı devre dışı bırakıp yeniden başlatın. Veya sürücülerini elle güncelleştirin.

Çok alakasız bir yöntem CMD yi yönetici olarak açın netsh winsock reset yazıp bilgisayarı tekrar yeniden başlatın. O da olmazsa Aygıt Yöneticisinden ağ bağdaştırıcılardan wifi kartınızı devre dışı bırakıp yeniden başlatın. Veya sürücülerini elle güncelleştirin.
Bunlarda işe yaramazsa bilgisayarınızı servise götürürsünüz fiziksel olarak müdahale edemediğimiz için bir çok şeyi yapamıyoruz.

Bunlarda işe yaramazsa bilgisayarınızı servise götürürsünüz fiziksel olarak müdahale edemediğimiz için bir çok şeyi yapamıyoruz.
Wifi kartı hangisi hocam burada 8 tane WAN diye şeyler var

Merhaba, laptopuma format attıktan sonra sürücüleri nasıl kuracağım bilmiyorum. Huawei'in kendi sitesinde 7 tane driver vardı, onları başka bir laptoptan indirip kendi laptopuma aldım. Ama Wi-Fi, parlaklık, touchpad vs. hala gelmedi. Aygıt yöneticisinde bu kadar ünlem var. Yardım eder misiniz?
Sürücüleri içindeki exe dosyası ile kurdunuz değil mi?

Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Böyle gözüküyor

Evet bir tane exe bir tane yazı dosyası var zaten

Dosya Ekleri

• IMG_20240202_231459.jpg
    IMG_20240202_231459.jpg
    176,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20240202_231651.jpg
    IMG_20240202_231651.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20240202_231656.jpg
    IMG_20240202_231656.jpg
    135,5 KB · Görüntüleme: 27
Yani ilk kez böyle bir durumla karşı karşıyayım bilgisayar internet kartınızı tanımıyor. Yukarıda Yunus Bey'in dediği gibi bir .exe dosyası ile sürücü kurdunuz mu? Eğer öyle bir dosya yok bilmiyorum diyorsanız. Buradaki başka arkadaşlar çözüm bulabilirse onları denersiniz. Ya da bir servise götürün. Offline sistemler ile kurulum vs yapsınlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı