Windows 11 sistem her açılışta Microsoft şifresi istiyor

guatamara

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft hesabımı bağladığımda pin istedi, PIN'i oluşturdum ardından hesaplar>oturum açma seçenekleri>PIN kısmından kaldırdım, kaldırdıgımdan beri Microsoft hesabımın şifresini istemeye başladı onu da Win+r>netplwiz>kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir kutucuğunu kapattım, uygula dedim tamam dedim.
Ardından bilgisayarı yeniden başlattım, farklı bir hesap oluşturuldu o hesapta ad ve parola istiyor ancak bilmiyorum ne olduğunu, kendi hesabımda ise yine Microsoft hesabımın şifresiyle oturum açıyorum, nasıl çözebilirim herhangi bir parola şifre pin vs. olmadan giriş yapmayı? Önceden yoktu format atıp yeniden Windows 11 kurdum böyle oldu, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1745745687045.png
    1745745687045.png
    13,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu sorunu ben de yaşadım ve çözdüm; ayarlar>hesaplar>bilgileriniz orada Microsoft hesabının oturumunu kapat kısacası yerel hesaba geç diye bir şey yazacak ona tıkla, tıkladıktan sonra senden Microsoft hesabının şifresini isteyebilir yaz oraya, sorunun geçecektir.

Microsoft hesabımı bağladığımda pin istedi, PIN'i oluşturdum ardından hesaplar>oturum açma seçenekleri>pın kısmından kaldırdım, kaldırdıgımdan beri Microsoft hesabımın şifresini istemeye başladı onu da Win+r>netplwiz>kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir kutucuğunu kapattım, uygula dedim tamam dedim.
Ardından bilgisayarı yeniden başlattım, farklı bir hesap oluşturuldu o hesapta ad ve parola istiyor ancak bilmiyorum ne olduğunu, kendi hesabımda ise yine Microsoft hesabımın şifresiyle oturum açıyorum, nasıl çözebilirim herhangi bir parola şifre pin vs. olmadan giriş yapmayı? Önceden yoktu format atıp yeniden Windows 11 kurdum böyle oldu, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Hocam ayarlara gir sonra hesaplardan Microsoft hesabının oturumunu kapat.

Microsoft hesabımı bağladığımda pin istedi, PIN'i oluşturdum ardından hesaplar>oturum açma seçenekleri>PIN kısmından kaldırdım, kaldırdıgımdan beri Microsoft hesabımın şifresini istemeye başladı onu da Win+r>netplwiz>kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir kutucuğunu kapattım, uygula dedim tamam dedim.

Format atarken yerel hesap kurun, bu dertlerle ugrasmayın.
Parola degistirmek için:
Alt+CTRL+del parola degiştir.
Eski parola yazın, yeni parolayı bos bırakın

Hocam format atmaya gerek yok ayarlardan yerel hesaba geri dönebiliyorsunuz.

Onu yeni format ataken diye soylemiştim hocam zaten.
Hesapla hayatta kurmadım/kurmamda.
ISO modlarken ondrive ve Microsoft hesap/okul-aile vs ilk kaldırdıklarımdır kendileri.
Microsoft'la acınca OneDrive vs sonrasında iyice ugrastırıyor insanları.
Sunları bile adamakıllı duzenlemedi Windows, kurulum esnasında secenek verse son kullanıcı için daha iyi olurdu.
Bilmeyen için ızdıraba donusturuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı