Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
Lasting Quality from GIGABYTE GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for their next PC build.
Bilgisayarım normal kullanımda 3dkda bir donuyor ve reset atıyor. 4 kere format atmamıza rağmen düzelmedi. Format atmadan önce yüksek performans gerektiren oyun oynarken hiçbir donma yapmıyordu ama masaüstündeyken veya tarayıcıdayken donup kalıyordu reset atmam gerekiyordu. Temizlik bakımları...
www.technopat.net
Bu konu bana ait. İnternet üzerinden denediğim farklı çözümler ile(hangisinin işe yaradığını bilmiyorum) sistemimi zar zor stabil duruma getirebildim. Herhangi bir sorun yaşar mıyım diye korkuyorum. Biosun brick olması endişelendiriyor ve görüntü alma konusunda endişeleniyorum
Dp ile bağlıyım. Bilgisayarcı hdmi ile denediğinde görüntü alamamıştı. Bu arada komutu çalıştırıp denedim biosa girmeye calıstım. Muhtemelen giriş yaptı ama ben göremedim çünkü görüntü alamadım reset atmak zorunda kaldım.
Ben de güncellemek istiyorum fakat görüntü alamıyorum dp ile. Bilgisayarcıda bir keresinde sadece dvi kablosunu çevirici kullanarak görüntü almıştı. Ben neden görüntü alamıyorum çok ilginç
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
www.technopat.net
Yaşadığınız sorunlar BIOS sürümü ile ilgili olabilir. BIOS sürüm notlarına bakın.
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcıların
win 11 e geçmeden önce dp ile güvenli modda da görüntü alamamıştım. Şuan denesem bir problem yaşatır mı? güvenli moda girip görüntü alamadım diyelim, o zaman reset atsam güvenli moddan çıkıp tekrar normal bir şekilde windowsa giriş yapar mı ?