Windows 11 sistem kendini yeniden başlatıyor

Sorun olmaz hocam.
BIOS pilini çıkarıp 10 saniye bekleyip geri takmayı denediniz mi?
Güvenli modda görüntü alamadım yine malesef. Bios pilini çıkarıp taktığımda da görüntü alamadım. Bir bilgisayarcıya götürüp eski tip monitor ile biosu güncelletmem sağlıklı olacak gibi görünüyor. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Tahminimce biosum güncel olmadığı için görüntü alamıyorum ve başlangıçta anakart simgesini ve güvenli mod,bios vs tuşlarını göremiyorum. Biosumu güncelledikten sonra evdeki dp kullandığım monitor ile görüntü alıp alamadığımı deneyeceğim. Sorun olursa yeni konu açarım. Desteğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum.

Güvenli modda görüntü alamadım yine malesef. Bios pilini çıkarıp taktığımda da görüntü alamadım. Bir bilgisayarcıya götürüp eski tip monitor ve dvi ile biosu güncelletmem sağlıklı olacak gibi görünüyor. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Tahminimce biosum güncel olmadığı için görüntü alamıyorum ve başlangıçta anakart simgesini ve güvenli mod,bios vs tuşlarını göremiyorum. Biosumu güncelledikten sonra evdeki dp kullandığım monitor ile görüntü alıp alamadığımı deneyeceğim. Sorun olursa yeni konu açarım. Desteğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum.

Size de hocam, teşekkürler.
Dp 1.3 ve 1.4 update yapınca biosda görüntü alabilmeye başladım.

Yeni konu açtım:

Dp 1.3 ve 1.4 update yapınca biosda görüntü alabilmeye başladım.

Yeni konu açtım,onay bekliyor:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı