Çözüldü Windows 11 sistem mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

salim4oo

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1eyBkWS-PsRmNUJzWlMItJ-60M3HduHYz/view?usp=sharing
RAM
Corsair CMK16GX4M2B3200C16, Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16
SSD veya HDD modeli
FanXiang S500 Pro PCIe 3.0 NVMe M.2
Ekran kartı
Geforce RTX 3060TI
Anakart
A320M-HDV R4.0
İşlemci
RYZEN 5 3600
Minidump dosyaları.
Işletim sistemi Windows 11, Ryzen 5 3600, RTX 3060 Ti, anakart A320M-HDV r4.0 BIOS güncel, kısaca her şey güncel.
Yaklaşık 1 yıldır arada mavi ekran alıyorum bazen günde 1 bazen günde 2,3 ve çoğunlukla bir şeyler izlerken inernette takılırken oluyor. Sebebini bir türlü anlayamadım.

Çözüm
@salim4oo ASRock anakartların bazılarında CSM ayarı kapatılınca sorun yaşanıyor. Sizinle alakalı bir durum değil ne yazık ki.
Anakart yüzünden kaynaklandığını düşünüyorum. BIOS beta sürüm kullanıyorsunuz, onu downgrade ederek bir eski sürüme geçelim.

Dediğiniz gibi downgrade ettim, birkaç gün kullanayım bakalım olacak mı?
Sonra sizi bilgilendiririm teşekkürler.

Hocam az önce tekrar mavi ekran yedim, bu sefer SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b), win32kbase.sys hatası aldım.
Buyurun minidump dosyası burda.

Anakart yüzünden kaynaklandığını düşünüyorum. BIOS beta sürüm kullanıyorsunuz, onu downgrade ederek bir eski sürüme geçelim.
Hocam az önce tekrar mavi ekran yedim, bu sefer SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b), win32kbase.sys hatası aldım.

Buyurun minidump dosyası burda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı