sıradan bir adam Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #1 Bilgisayara 2 tane kulaklık bağlamayı denedim olmadı ve bir anda mikrofon çalışmamaya başladı, Discord'a girince de mikrofonun sesini değil ekranın sesini veriyor, çok acil yardım lazım.
Bilgisayara 2 tane kulaklık bağlamayı denedim olmadı ve bir anda mikrofon çalışmamaya başladı, Discord'a girince de mikrofonun sesini değil ekranın sesini veriyor, çok acil yardım lazım.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #2 Giriş kısmından mikrofonu seçin ayarlar menüsünden. Artı 0 Eksi
KS KS sıradan bir adam Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #3 EKD552 dedi: Giriş kısmından mikrofonu seçin ayarlar menüsünden. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri seçilmiyor. Artı 0 Eksi
EKD552 dedi: Giriş kısmından mikrofonu seçin ayarlar menüsünden. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri seçilmiyor.
E EKD552 Hectopat Katılım 19 Şubat 2022 Mesajlar 1.046 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #4 Üsteki fotoğraftaki ayarlae menüsünden giriş sekmesine gel. Oradan SteelSeries Sonar microfone u seç çalışcak. Artı 0 Eksi
Üsteki fotoğraftaki ayarlae menüsünden giriş sekmesine gel. Oradan SteelSeries Sonar microfone u seç çalışcak.
KS KS sıradan bir adam Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #5 EKD552 dedi: Üsteki fotoğraftaki ayarlae menüsünden giriş sekmesine gel. Oradan SteelSeries Sonar microfone u seç çalışcak. Genişletmek için tıkla... Seçtim ama sesi almıyor. Artı 0 Eksi
EKD552 dedi: Üsteki fotoğraftaki ayarlae menüsünden giriş sekmesine gel. Oradan SteelSeries Sonar microfone u seç çalışcak. Genişletmek için tıkla... Seçtim ama sesi almıyor.