Windows 11 sistem oyunlarda mavi ekran veriyor

ibo3838

Femtopat
Katılım
25 Şubat 2024
Mesajlar
55
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bilgisayarı yeni aldım. Bir süre oynadım. Birkaç gün sonra bilgisayarı açtım ve oyun oynamaya başladım mavi ekran verdi. Reset attı kendine. Tekrar girdim oyuna, kapatana kadar sorunsuz çalıştı.

Birkaç gündür böyle devam ediyor. İlk aldığım gün bir format attım. Onların kurduğu Windows'a güvenemedim. Sonra Windows 11 kurdum başka hiçbir şeye ellemedim. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü Windows 11 kurulana kadar böyle değildi. Acaba Windows dosyaları eksik mi yüklendi veya zarar mı geldi? Yardım eder misiniz?
 
kanka bakıcaktım dün kardeşim geçti oynamaya başladı bende elimde kamerayla bekledim ama bi türlü vermedi mavi ekran normalde 10 dk oynayınca veriyodu şimdi yarım saat bekledik gelmedi bu gün tekrar deniyeceğiz belki verir hayırlı sahurlar herkese
Bilgisayarın başına geçtiğinde telefondan kameraya gir hazırda tut. mavi ekran aldığında hemen fotoğrafını çek buraya at.
 
Hata kodunu aratarak neyden kaynaklandığına bakabiliyoruz. benim bildiğim kolay yolu bu. başka yolu varsa siz daha iyi bilirsiniz.
bi hata koduna bakayım bi şey çıkmazsa bakarız öbür yönteme

IMG_20240312_175007.jpg
reis şimdi doğru filtrelemeyi yaptım böyle üç hata geldi karşıma
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı