Bilgisayarda bir dosya silecekken windows.applicationmodel.store.dll dosyasını sildim ve PC kapandı açılmıyor, nasıl çözebilirim?
Bilgisayarda bir dosya silecekken windows.applicationmodel.store.dll dosyasını sildim ve PC kapandı açılmıyor, nasıl çözebilirim?
format atınBilgisayarda bir dosya silecekken windows.applicationmodel.store.dll dosyasını sildim ve PC kapandı açılmıyor, nasıl çözebilirim?
Evet açılıyor ama siyah ekranda kalıyorAçılmıyor derken Windows gidemiyorsunuz.
Farklı bir dll dosyasını silecektim onu sildim uygulama yardımı ile sildimWindows 11 Nasıl İndirilir ve Kurulur?
Sistem dosyası (DLL) normalde silinemez. Siz nasıl sildiniz?
Önemli veri yok düşündüm format atmayı ama belki kısa bir yolu vardır diye düşünüp buraya yazdımwindows.applicationmodel.store.dllyi silseniz microsoft store açılmazdı büyük ihtimalle siz windows.application.model.dll'yi sildiniz USB format gerekebilir önemli bir veriniz varmı?
Hocam bu videolardakini deneyebilirmisniz? Eğer olmazsa format şartEvet açılıyor ama siyah ekranda kalıyor
Farklı bir dll dosyasını silecektim onu sildim uygulama yardımı ile sildim
Önemli veri yok düşündüm format atmayı ama belki kısa bir yolu vardır diye düşünüp buraya yazdım
Ekran gelmediği için söylenen yolu yapamıyorumHerhangi bir kurtarma menüsü vesaire belirti göstermiyor mu?
Sildiğiniz dosya sadece Microsoft Store'u açmak için.
Redirecting
Microsoft üzerinde bir konu buldum buna bakabilirsiniz.
Eğer açılmıyorsa format şart (önemli verilerinizi bir belleğe yedekleyip formatlayabilirsiniz)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.