mouse ıle uzerınde gezınınce duzelıyor sonra yenıden bozuluyor garıp bır sorun. ben de hala bulamadım cozumAlt köşedelerde aynı problem bende de var. Çözümünü bulamadım henüz
cttune yazıp Tamam deyin ardından çıkan penceredeki yönergeleri takip ederek kalibrasyonu tamamlayın. Bu çözüm işe yaramazsa ve sorun devam ederse lütfen bildirin farklı şekilde ilerleyelim.Yanıtınız için teşekkürler hocam, denedim ancak herhangi bir değişiklik olmadı.Sorununuzun Windows'un yerleşik olarak bulunan ClearType aracının yanlış kalibre edilmesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bunu düzeltmek için; ilk olarak Windows+R kombinasyonu ile Çalıştır penceresini açın vecttuneyazıp Tamam deyin ardından çıkan penceredeki yönergeleri takip ederek kalibrasyonu tamamlayın. Bu çözüm işe yaramazsa ve sorun devam ederse lütfen bildirin farklı şekilde ilerleyelim.
Anlıyorum, nezaketiniz için ben teşekkür ederim.Yanıtınız için teşekkürler hocam, denedim ancak herhangi bir değişiklik olmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.