Windows 11 sistemde klavye ve fare kilitleniyor

Şemuyel

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb kingston hyperxfury kırmızı soğutuculu ddr3 1600mhz 8x2
SSD veya HDD modeli
kingston hyperx 240 gb ssd 500mps okuma 500mps yaz
Ekran kartı
rx580 8gb ddr5
Anakart
h61m-k
İşlemci
i7 3.nesil
Selamlar Ark, Windows 10 kullanıyordum durup dururken bilgisayarın mouse ve fare kilitleniyor gidiyor ama bilgisayar arka planda devam ediyor, sadece masue ve fare gidiyor ışıkları yanıyor ama çalışmıyor resetleyince geliyor Windows 11'e yükselttim, sıkıntı bıktırdı beni ama hala sıkıntı devam ediyor. Sorun portlarda olabilir mi komutla düzeltilecek her şeyi yaptım, olmadı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1729504508565.png

Aygıt yöneticisine gir evrensel seri veri yolu denetleyicilerine gir buradaki USB şeylerinin hepsine tek tek tıkla ve güç yönetimi sekmesinden.

1729504575868.png

Buradaki tiki kaldır.
Aynı şeyi insan arabirim aygıtlarında da yap.

Güç yönetiminden kapattım hala devam ediyor sorun ama insan arabirim nedir bilmiyorum orada nasıl yapacağım.

1729521942678.png

Yine aygıt yöneticisinde bu kısımda güç yönetimi olanların ve tıklanabilir olanların kapatılsın tikini kaldır.

Eki Görüntüle 2334287

Aygıt yöneticisine gir evrensel seri veri yolu denetleyicilerine gir buradaki USB şeylerinin hepsine tek tek tıkla ve güç yönetimi sekmesinden.

Eki Görüntüle 2334288

Buradaki tiki kaldır.
Aynı şeyi insan arabirim aygıtlarında da yap.
Güç yönetiminden kapattım hala devam ediyor sorun ama insan arabirim nedir bilmiyorum orda nasıl yapıcağım

şuan söylediğiniz herşeyi yaptım teşekkür ediyorum bakalım sonuç ne olacak sorun devam ederse tekrar yazarım tekrardan teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı