Tuna.itux Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Dün normaldi ama bugün PC açtığımda yazılar böyle oldu, değişik oldu.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.848 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 Windows Araması'na bunu yazın ve açın. Daha sonra: Bu ayarın anahtarını açık hale getirin ve "Uygula'ya" tıklayın. Yeniden başlatın ve düzeldiğini göreceksiniz. Veya ayarı yaptıktan sonra uygulamaları aç-kapa yapın. Artı 0 Eksi
Windows Araması'na bunu yazın ve açın. Daha sonra: Bu ayarın anahtarını açık hale getirin ve "Uygula'ya" tıklayın. Yeniden başlatın ve düzeldiğini göreceksiniz. Veya ayarı yaptıktan sonra uygulamaları aç-kapa yapın.