Windows 11 "sisteme ayrılan bölümü güncelleştiremedik" hatası

Dual boot olarak Linux kullanıyor musunuz?
Evet Fedora Workstation 34 yüklü. 100 MB'lık EFI partitionuna Fedora'nın boot dosyalarını atamadığımdan farklı bir EFI partitionu oluşturdum. Silmem gerekiyorsa silerim.

Evet Fedora Workstation 34 yüklü. 100 MB'lık EFI partitionuna Fedora'nın boot dosyalarını atamadığımdan farklı bir EFI partitionu oluşturdum. Silmem gerekiyorsa silerim.
EFI Partition dolu olduğu için kurulmuyor. Boş yer yok ise EFI Partition'ı temizlemeniz lazım. Aynı problem bende de vardı, GRUB'ı silerek düzelttim.

EFI Partition dolu olduğu için kurulmuyor. Boş yer yok ise EFI Partition'ı temizlemeniz lazım. Aynı problem bende de vardı, GRUB'ı silerek düzelttim.
1 GB'lık EFI partitionu açmıtı Fedora için. Windows Boot Manager'ı oraya taşıyamaz mıyım?

Önyükleyiciler konusunda pek bilgim yok ama kopyalamayı deneyebilirsiniz. Belki işe yarar.
Ben valla uğraşamam direk Fedora'yı silerim sonra W11'i kurup tekrar indirim. Yalnız Fedora'yı nasıl 100 MB'lık partitiona atacağım hakkında bir bilgim yok. Nasıl yaparım? Kurulum ekranında 100 MB'lık EFI partitiona kurması işlemini beceremedim.

He doğru onu demiştiniz.

Ben vallahi uğraşamam direk Fedora'yı silerim sonra W11'i kurup tekrar indirim. Yalnız Fedora'yı nasıl 100 MB'lık partitiona atacağım hakkında bir bilgim yok. Nasıl yaparım? Kurulum ekranında 100 MB'lık EFI partitiona kurması işlemini beceremedim.

He doğru onu demiştiniz.
EFI Partition Gparted ile genişletilebiliyor diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı