Windows 11 sistemi kapattıktan sonra mavi ekran hatası verdi

sekect

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2018
Mesajlar
711
Çözümler
3
Herkese merhaba,

Arkadaşlar Windows 11 Home kullanıyorum lisanslı, daha önce sistemimde herhangi bir problem yoktu. 2 gün önce akşam bilgisayarı kapattım ertesi gün açarken mavi ekran hatası verdi, format attım, oyunları yükledim her şey normal. Dün akşam PC'yi kapattım, bugün yine açtığımda aynı hatayı verdi ve tekrar format attım şu an sistemim açık.

RAM testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı, Samsung Magician'dan SSD kontrol yaptım yine herhangi bir sorun çıkmadı. Sistem açılışının video linkini koyuyorum. Bu hatanın sebebi nedir?

Sistemim AMD tabanlı bir sistem ( Ryzen 7700X ve EXPO açık ) Windows 11 de bazı problemler olduğunu duydum. Onunla alakalı olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_6268.jpeg
    IMG_6268.jpeg
    84 KB · Görüntüleme: 24
Türkçe hali bu
USB' de rufus ile hazırladığım Windows 11 setup'u hazırdı. F11 ile boot'a girip USB drive'ı seçtiğimde verdiği hata buydu. Sonradan bir sürü resetin ardından kurtarma - sorun giderme menüsü geldi ve oradan direk formatladım. Ama durduk yere böyle bir problemin olması çok garip. Ayrıca sistem parçalarımda bir sorun olsa pc açıkken COD Warzone gibi oyunlar oynuyorum hiçbir sıkıntı yok.
 

Geri
Yukarı