kantitatif
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, bilgisayarımın ses çıkışı ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarımı ilk başlatışımda hiçbir şekilde ses alamıyorum. Halihazırda takılı olan kulaklığımı çıkardığımda da hoparlörden ses alamıyorum. Ayarlardan varsayılan cihazı değiştirsem de ses ayarlarını kurcalasam da ses gelmiyor. Bilgisayarı sadece yeniden başlatıyorum ve hiçbir şey olmamış gibi normal haline dönüyor. Kulaklığımın 7.1 yazılımıyla alakalı olabileceğini düşünerek aygıtlardan onu devre dışı bıraktım fakat sonuç yine aynı. Realtek yazılımını internetten tekrar indirdim ve kurulum yaptım. Temiz kurulum olmasına rağmen çözüm sağlayamadı. Windows'un kendi sorun gidericisinde sorunun sürücü kaynaklı olabileceğini söylüyor, çözme izni verdiğimde ise çözemeyip yetkili destek ekibine yönlendiriyor.
Bilgisayarım laptop, Windows 11 Pro sürümünün en son versiyonuna sahibim, Windows Update bölümünde yapılmamış hiçbir güncellemem yok. Intel driver & Support uygulaması üzerinden de güncel driver kontrollerimi yaptım.
Bilgisayarım laptop, Windows 11 Pro sürümünün en son versiyonuna sahibim, Windows Update bölümünde yapılmamış hiçbir güncellemem yok. Intel driver & Support uygulaması üzerinden de güncel driver kontrollerimi yaptım.
Son düzenleyen: Moderatör: