Windows 11 son durumu nasıldır?

Hayı, r kullanmıyorum. Dahili ekran kartımı yordu galiba, günlük kullanımda animasyonlarda vs. sorun yok ama oyuna gelince dahili grafiği yiyor resmen.

Anlıyorum.
 
Windows 11 Home sürümünü kullanıyorum. Sıfırdan temiz kurulum ile geçtim. En ufak bir hataya denk gelmedim. Kullanım açısından 10'a nazaran daha seri geldi bana günlük şeyler için. Oyunlarda herhangi bir değişim yok aynı performansı alıyorum hatta bazı oyunlarda bir tık daha rahatladığını görebiliyorum. Çok beğenince gidip lisans satın aldım şu 15-20 TL'lik olanlardan mutluyum :)
Kanka bende baya bakındım da bulamadım lisans için link atma şansın var mı acaba? :)
 
Öncelikle sistemimde 10. nesil i5 işlemci, 8gb 2666MHz ram, Nvidia mx130 (4GB'lık modeli), ve 512 gb SSD kullanıyorum. Windows 11'i ilk yayınlandığındaki o hatalarına rağmen kurup kullandım ta ki şu dakikaya kadar. O zamandan bugüne sadece birkaç problem yaşadım. Windows 10'da böyle bir şey olmamıştı. Geçen günlerde yüklediğim bir güncelleme ile işletim sistemi resmen kafayı yedi. Şuanda Windows 10'a geri dönme hazırlıkları yapıyorum. En az 1 sene Windows 11 kullanmam. Sistemin düzeltilmesi gereken kısımları hala mevcut.
 
Öncelikle sistemimde 10. nesil i5 işlemci, 8 GB 2666MHz RAM, NVIDIA MX130 (4 GB'lık modeli), ve 512 GB SSD kullanıyorum. Windows 11'i ilk yayınlandığındaki o hatalarına rağmen kurup kullandım ta ki şu dakikaya kadar. O zamandan bugüne sadece birkaç problem yaşadım. Windows 10'da böyle bir şey olmamıştı. Geçen günlerde yüklediğim bir güncelleme ile işletim sistemi resmen kafayı yedi. Şu anda Windows 10'a geri dönme hazırlıkları yapıyorum. En az 1 sene Windows 11 kullanmam. Sistemin düzeltilmesi gereken kısımları hala mevcut.

Bende hiçbir şey olmadı.
 

Geri
Yukarı