Windows 11 sorunlarını neden düzeltemiyorlar?

Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik
Merhaba arkadaşlar ilk çıktığından beri Windows 11 kullanıyorum kullanımı önemli derece etkileyen bir sorun yok fakat bazı sorunlar neredeyse aylardır var ve bilinmediğini sanmıyorum koskoca Microsoft bu sorunları nasıl çözemiyor anlamıyorum.

Normal bir kullanıcı olarak benim gördüğüm sıkıntılar.

1.sorun 22H2 geldiğinden beri NVIDIA oyun içi yer paylaşımı açıkken görev çubuğu titriyor.
2.sorun belli bir sebepten dolayı masaüstünün sol tarafı bir süre tıklama ve seçme yapılamıyor.
3.sorun dosya gezgininde sağ tık bazen saydam şekilde açılabiliyor.

22H2 kullandığımdan beri bir ilginçlik var sunumda 21H2 dönmeyi düşündüm aslında da temiz ISO bulamadım bazılarında eksiklik var en iyisi şimdilik 2H32 beklemek

Bu tip sorunlar yüzünden Windows 10'un destek süresinin bitmesini hiç istemiyorum.

Windows 11'in bazı sorunları olduğu doğru ama burada Microsoft'un düzeltmesini beklemeyin. Hatayı kendiniz onlara belirtmelisiniz.

22H2 Geldiği zaman hem NVIDIA hem microsofta birden fazla kez bildirdim üstünden neredeyse yıl geçti hala görev çubuğum titriyor. Masaüstünün sol tarafının tıklamama sorunu bilinen hatalar içerisinde var ve düzeltilmiyor.

Uğraşmaları gereken başka işlerde var çünkü.

Masaüstünün sol tıklamama durumu Widget panelinden kaynaklanıyor ve hala daha çözemediler evet.

Bu tip sorunlar yüzünden Windows 10'un destek süresinin bitmesini hiç istemiyorum.

Destek bitince güvenlik güncelleştirmeleri alacak mı?

Sorunları raporlayıp beklemekten başka yapacak bir şey yok. Bir yeri düzeltince diğer yer bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…