Windows 11 sorunlarını neden düzeltemiyorlar?

Doğru os çıkalı seneler geçmiş hala temel işlevleri sorunlu doğru.

Maalesef öyle kaç güncelleme aldı hala aynı hala aynı.

Arkadaşında dediği gibi geri bildirim göndermek lazım ben 2 3 ay önce bir geri bildirim göndermiştim Dosya Gezginiyle alakalı Microsoft yetkilisi bile cevap vermiş baya da Destek oyu almıştı hala daha geri bildirim gönderiyorum.

1697140475394.png

Arkadaşında dediği gibi geri bildirim göndermek lazım ben 2 3 ay önce bir geri bildirim göndermiştim Dosya Gezgini'yle alakalı Microsoft yetkilisi bile cevap vermiş bayağı da destek oyu almıştı hala daha geri bildirim gönderiyorum.

Eki Görüntüle 1975326

Çok kez geri bildirim yolladım dediğim gibi. Ama bir süre sonra insanda heves kalmıyor. Uygulama da hata olur geri bildirim modem yazılımında hata olur geri bildirim Windows'ta hata olur geri bildirim tüm kullandığım uygulama ve OS'larda geri bildirim göndermeye kalksam ömrüm yetmez. Ki yüzlerce kez geri bildirim göndermiş biriyim yarısından çoğu hiç geri dönüş bile almadı.

Ortaya bir ürün sunuluyor ve sorunlu çalışıyorsa bunu düzeltmesi gereken microsoft.

Çok kez geri bildirim yolladım dediğim gibi. Ama bir süre sonra insanda heves kalmıyor. Uygulama da hata olur geri bildirim modem yazılımında hata olur geri bildirim Windows'ta hata olur geri bildirim tüm kullandığım uygulama ve OS'larda geri bildirim göndermeye kalksam ömrüm yetmez. Ki yüzlerce kez geri bildirim göndermiş biriyim yarısından çoğu hiç geri dönüş bile almadı.

Ortaya bir ürün sunuluyor ve sorunlu çalışıyorsa bunu düzeltmesi gereken Microsoft.

Kesinlikle öyle bende bu geri bildirimi çok kez göndermiştim sonunda bayağı popüler olmuş ve Microsoft Yetkilisi bile cevap vermişti. Hala daha aynı geri bildirimi göndermeye devam ediyorum çünkü henüz o yenilik gelmedi Ayrıca Yeni Dosya Gezgini'nin Sisteme entegre edilmesi içinde SS'lerle beraber geri bildirim gönderiyorum umarım o da popüler olur.

Kesinlikle öyle bende bu geri bildirimi çok kez göndermiştim sonunda bayağı popüler olmuş ve Microsoft yetkilisi bile cevap vermişti. Hala daha aynı geri bildirimi göndermeye devam ediyorum çünkü henüz o yenilik gelmedi ayrıca yeni Dosya Gezgini'nin sisteme entegre edilmesi içinde SS'lerle beraber geri bildirim gönderiyorum umarım o da popüler olur.

Dün yeni bir sorun daha keşfettim USB söküp takınca Wallpaper Engine anlık gidip geliyor 😅

Mesaja beğenmedim atan arkadaş galiba 12973128931278 uygulama arasından tüm hataları Microsoft bulacak sanıyor.

Hacı explore.exe hatalarını, RAM'in gereksiz dolu olması hatalarını ve animasyon hatalarını da görsünler bir zahmet :D.

Bir de biz tester değiliz ve bunun için istekli de değiliz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı