Windows 11 şu anda kullanılır mı?

Sisteminiz destekliyorsa geçip bakabilirsiniz, hata görürseniz geri dönersiniz. Bence 22H2 gelince geçilmesi iyi olabilir duruma bağlı olarak.

arkadaşlarım cevaplarınız için teşekküe ederim gerisi bana kaldı bide 22H2 ne zaman çıkıyor.

Arkadaşlarım cevaplarınız için teşekkür ederim gerisi bana kaldı. 22H2 ne zaman çıkıyor?

Eylül ya da en geç Ekim olabilir. Tamamen tahmini dedim, tam olarak ne zaman çıkıyor bilmiyorum.

Eylül'ya da en geç Ekim olabilir. Tamamen tahmini dedim, tam olarak ne zaman çıkıyor bilmiyorum.

2022'nin 2.yarısı Temmuz'da olabilir aralıkta olabilir bilinmez atıyorum tamamen ayları ama

22 2022
H2 2.yarısı

AMD işlemcilerde sorun çıkarması ayrı bir bela.

Windows 10'un desteği bitince Windows 11'e geçmek mantıklı. Bence bir süre Windows 10'da kalmalıyız.

4 GB RAM'lik bilgisayarıma kurdum. Ona rağmen çok hızlı, şu ana kadar da bir hataya rastlamadım. Bence geçilir. Ama tavsiyem 22H2 çıktıktan sonra geçmeniz.

4 GB RAM'lik bilgisayarıma kurdum. Ona rağmen çok hızlı, şu ana kadar da bir hataya rastlamadım. Bence geçilir. Ama tavsiyem 22H2 çıktıktan sonra geçmeniz.

CPU'yu çok kullanıyor. Windows 10'da %5 CPU kullanırken Windows 11'e geçtiğimde %30'un üstüne çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…